Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ... Ο ΝΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΝΣΗΜΑ...

Ο δικηγόρος και μέχρι σήμερα επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τζανακόπουλος, είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος...

Αυτός είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος - βιογραφικό

Ο δικηγόρος και μέχρι σήμερα επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τζανακόπουλος, είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Τζανακόπουλος διαδέχεται την Όλγα Γεροβασίλη.

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Γνωρίστηκε με τον Αλέξη Τσίπρα όταν ο Πρωθυπουργός ήταν γραμματέας της Νεολαίας του Συνασπισµού, θέση στην οποία τον διαδέχτηκε το 2005.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Τελείωσε μεταπτυχιακό στην φιλοσοφία του Δικαίου στην ίδια σχολή. Υποψήφιος Διδάκτορας της Θεωρίας του Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Από το 2000 μέχρι το 2004 υπήρξε ενεργό μέλος του Δικτύου Αυτόνομων Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων. Συμμετείχε στις διαδικασίες ίδρυσης του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ το 2002 στη Φλωρεντία, καθώς επίσης και στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ στην Αθήνα το 2006.

Εκλέχτηκε γραμματέας του Κ.Σ της Νεολαίας Συνασπισμού στο 4ο Συνέδριο της Οργάνωσης το 2005 και επανεκλέχτηκε στο 5ο Συνέδριο το 2007.

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας 2005 -2010 και του Συντονιστικού Τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.