Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ: ΝΕΑΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΡΑΒΟΛΟΓΙΟΤΑΝ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΑ

Γράφει ο Νότιος…Το anatropionline.gr φέρνει, για πρώτη φορά, στο φως της δημοσιότητας έναν κρυφό μέχρι σήμερα, αλλά παθιασμένο έρωτα ...







Γράφει ο Νότιος…Το anatropionline.gr φέρνει, για πρώτη φορά, στο φως της δημοσιότητας έναν κρυφό μέχρι σήμερα, αλλά παθιασμένο έρωτα μεταξύ ενός νεαρού πολιτευτή και νυν δημοτικού συμβούλου με μια πρώην τρόφιμο του Κορυδαλλού!




O νεαρός γνωρίστηκε μαζί της μέσω κοινών γνωστών και την ερωτεύτηκε σφόδρα, τόσο που κατά την προεκλογική του εκστρατεία δεν δίστασε να τη συστήνει σε γνωστούς, φίλους και υποψήφιους ψηφοφόρους του, ως… μνηστή του!

Σύμφωνα με ατόμα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, ο νεαρός πολιτευτής γνώριζε πολύ καλά τον βίο και την πολιτεία της συντρόφου του, αλλά τυφλωμένος όπως ήταν από έρωτα δεν υπολόγιζε τίποτα, ούτε καν το πολιτικό κόστος που θα είχε στην… καριέρα του η αποκάλυψη αυτού του ειδυλλίου και οι συναναστροφές του με τη συγκεκριμένη κυρία.

Παρόλα αυτά και ύστερα από μια έντονη ερωτική περιπέτεια, το love story του νεαρού με την πρώην τρόφιμο του κορυδαλλού έλαβε τέλος, καθώς λίγους μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές (στις οποίες παρεμπιπτόντως δεν κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος, τελευταίος τερμάτισε και καταϊδρωμένος…) δημιούργησε άλλη σχέση και σήμερα (σύμφωνα με”ρεπορτάζ ” πληρωμένου εκβιαστάκου που εκτελεί και χρέη διεκπερεωτή για λογαριασμό του δημοτικού συμβούλου) ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Εμείς να του ευχηθούμε καλά ΣΤΕΦΑΝΑ!!

anatropionline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.