Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΗΛΙΧΟΣ

Ξεκουράζονται τα παιδάκια μου δίπλα στη μητέρα τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο άτυχος πατέρας στο protothema.gr Στον απόηχο της τραγωδία...




Ξεκουράζονται τα παιδάκια μου δίπλα στη μητέρα τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο άτυχος πατέρας στο protothema.gr

Στον απόηχο της τραγωδίας με την Ιωάννα Πηλιχού, τη 42χρονη έγκυο που πέθανε λίγο πριν γεννήσει, οι τοπικές κοινωνίες στην Κάρυστο και στα Στύρα συγκλονίζονται ξανά από μία ακόμη δυσάρεστη είδηση, αφού και τα δίδυμα μωράκια της έχασαν τη μάχη για τη ζωή.

Πριν μερικές ημέρες η 42χρονη παρουσίασε υψηλή πίεση και κατέρρευσε καθώς πήγαινε πριν από μερικές μέρες σε μαιευτήριο της Αθήνας για να γεννήσει τα δίδυμα που κυοφορούσε. Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε έξω από την κλινική και, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, αυτές δεν απέφεραν καρπούς. Κατάφεραν ωστόσο να φέρουν στον κόσμο να δύο μωράκια, τα οποία φαίνονταν αρχικά να έχουν αρκετές ελπίδες να επιβιώσουν. Δυστυχώς όμως, άφησαν την τελευταία τους πνοή και τα δίδυμα αγγελούδια.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας τους, Κωνσταντίνος Πηλιχός, ο οποίος είπε συντετριμμένος στο protothema.gr: «Ξεκουράζονται τα παιδάκια μου δίπλα στη μητέρα τους.Τα πήρε μαζί της. Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν είχαν χάσει οξυγόνο.Οι γιατροί μου είχαν πει πως αν καταφέρουν και ζήσουν θα είναι παιδιά με ειδικές ανάγκες. Το περιμέναμε το κακό γιατί δεν βλέπαμε κάποια εξέλιξη. Το τελευταίο καιρό το ένα το μωράκι είχε σπασμούς όπου πέθανε από αυτό και το άλλο έφυγε από ανακοπή. Δυστυχώς ζω μια τραγωδία».

Ο άτυχος άνδρας είχε μιλήσει στο protothema.gr και μετά το θάνατο της συζύγου του, μή μπορώντας να συνειδητοποιήσει την ασύλληπτη τραγωδία της οικογένειάς του.

«Δεν το χωρά το μυαλό μου. Περιμέναμε με πολύ μεγάλη χαρά τη γέννηση των παιδιών μας, τα είχαμε ετοιμάσει όλα, γιατί δυσκολευτήκαμε πολύ να κάνουμε παιδιά και η κατάληξη ήταν να φύγει από τη ζωή  η γυναίκα μου έτσι ξαφνικά και τα μωρά να δίνουν τη δίκη τους μάχη για τη ζωή στο μαιευτήριο. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Περίμενε πως και πως να γεννηθούν τα μωρά της και να τα σφίξει στην αγκαλιά της».

Το τελευταίο διάστημα ο Κωνστατίνος Πηλιχός είχε έρθει μαζί με τη γυναίκα του στην Αθήνα,από τη Νέα Στύρα Ευβοίας όπου έμεναν,καθώς στις 20 Οκτωβρίου η άτυχη Ιωάννα θα έμπαινε στο μήνα της για να γεννήσει σε νοσοκομείο της Αθήνας .Δυστυχώς όμως η μοίρα της επιφύλασσε το πιο άσχημο παιχνίδι , αφού δεν πρόλαβε να γεννήσει τα δίδυμα αγγελούδια της και να βιώσει τη μητρότητα.

«Ανέβασε πίεση που δεν ήταν καθόλου φυσιολογική και δεν αισθανόταν καλά. Πήραμε το γιατρό  της τηλέφωνο και μας είπε να πάρει ένα χάπι και να ξαπλώσει. Άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και νόμισα πως λιποθύμησε, λέει στο protothema.gr ο Κωνσταντίνος Πηλιχός  και προσθέτει: «Την πήρα και την πήγα στο μαιευτήριο όπου είχε προγραμματίσει να γεννήσει. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή».

Δείτε όσα είχε δηλώσει ο άτυχος σύζυγος και πατέρας στο παρακάτω βίντεο:







ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.