Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ... ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΜΑΡΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΘΑΙΑ ΣΕ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...!!!

Απίστευτες εικόνες βανδαλισμών, στα μαρμάρινα στηθαία, που έχουν τοποθετηθεί στον κόμβο της Αγίας Φιλοθέης, αντίκρισαν προχθές το από...





Απίστευτες εικόνες βανδαλισμών, στα μαρμάρινα στηθαία, που έχουν τοποθετηθεί στον κόμβο της Αγίας Φιλοθέης, αντίκρισαν προχθές το απόγευμα, τα συνεργεία του δήμου, με τους υπαλλήλους αλλά και τον αντιδήμαρχο Πρασίνου που έφτασε στο σημείο, Βασίλη Σεϊντή, να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.




Ολόκληρες πλάκες από τα στηθαία που βρίσκονται εκεί, είχαν αποκολληθεί ενώ τα περισσότερα μάρμαρα είχαν εκσφενδονισθεί από ομάδες αθίγγανων στο μέσο της Εθνικής Οδού, με τον κίνδυνο να προκληθούν ατυχήματα.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του προχθεσινού δημοτικού συμβουλίου, το απόγευμα, ο αντιδήμαρχος, Βασίλης Σεϊντής μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Μπόμπορη και την Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών, Σοφία Γούργουρα, βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, όπου είδαν και κατέγραψαν τις ζημιές που προκλήθηκαν από την δράση ομάδων αθίγγανων.


«Πλέον το φαινόμενο των βανδαλισμών στην πόλη μας έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις κι εμείς ως δημοτική αρχή και εγώ ως αρμόδιος αντιδήμαρχος, πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε αυτό.

Απευθύνω έκκληση προς όλες τις Αρχές, όλοι μαζί να το δούμε πιο σοβαρά και να το αντιμετωπίσουμε.




Οι ζημιές είναι αρκετά μεγάλες που έχουν προκληθεί με κίνδυνο της δημόσιας υγείας και των διερχόμενων οδηγών. Καλέσαμε την αστυνομία η οποία πολύ σύντομα ήλθε είδε τι συμβαίνει και διενεργεί έρευνα για να βρεθούν οι δράστες των βανδαλισμών.

Εμείς θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις κατά αγνώστων ώστε όλοι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο αυτό.

Πρέπει να σταματήσει μια για πάντα αυτό. Ο κόμβος της εισόδου της πόλης με οποιοδήποτε κόστος πρέπει να καθαρίσει και θα καθαρίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σεϊντής, που στη συνέχεια, ενημέρωσε τον δήμαρχο Πύργου, Γαβρίλη Λιατσή αλλά και το Σώμα του δημοτικού συμβουλίου Πύργου για τους απίστευτους βανδαλισμούς.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.