Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ... ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ... ΕΚΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ!

«Αυτή με τα γυαλιά δεν μπορώ να την βλέπω. Κανόνισε να φύγουνε»! «Αγριεύει το πράγμα σιγά σιγά…», σχολίασε η Αννίτα Πάνια όταν ε...







«Αυτή με τα γυαλιά δεν μπορώ να την βλέπω. Κανόνισε να φύγουνε»!

«Αγριεύει το πράγμα σιγά σιγά…», σχολίασε η Αννίτα Πάνια όταν είδε να μπαίνει στο πλατό μία από τους καλεσμένους στην ΑΝΝΙΤΑgr. Επρόκειτο για μια ερευνήτρια μεταφυσικών φαινομένων σε …στοιχειωμένα σπίτια!




«Το στυλ αυτό που έχεις -γιατί είναι ιδιαιτέρως ιδιαίτερο- είναι απόρροια αυτής της ενασχόλησης με τις ενέργειες; Γιατί έχεις αρπάξει λίγο από την ενέργεια κι εσύ, ε;», είπε η Αννίτα Πάνια στην καλεσμένη της. «Το έχω από μικρή το στυλ…», απάντησε εκείνη και η Αννίτα συμφώνησε: «Είσαι αρπαγμένη ε»;

Λίγα λεπτά αργότερα, κι ενώ η Αννίτα Πάνια ήθελε να περάσει σε άλλο θέμα, εξέφρασε στους συνεργάτες της τη δυσφορία της από την παρουσία της… κυνηγού φαντασμάτων. «Αυτή με τα γυαλιά δεν μπορώ να την βλέπω.
Κανόνισε να φύγουνε!», σιγοψιθύρισε στον Βασίλη Ζέρβα, κι έτσι έγινε…




zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.