Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ! ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ... ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΡΑΜΠ

Υπάρχει μια αδιάκοπη προσπάθεια από τη βιομηχανία του θεάματος να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά της Αμερικής, ώστε όταν μεγαλώσου...







Υπάρχει μια αδιάκοπη προσπάθεια από τη βιομηχανία του θεάματος να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά της Αμερικής, ώστε όταν μεγαλώσουν να ψηφίσουν Δημοκρατικούς.




Σε ένα μεγάλο ποσοστό των δημόσιων σχολείων οι δάσκαλοι ταΐζουν τα παιδιά πολιτιστικό μαρξισμό σε καθημερινή βάση. Στην πραγματικότητα, οι καθηγητές των δημόσιων σχολείων θεωρούνται μέρος της βάσης του Δημοκρατικού Κόμματος.

Παρ’ όλα αυτά, ο Trump κέρδισε σε μια παρωδία εκλογών μεταξύ 27.000 παιδιών που πάνε σε δημόσια σχολεία σε μία “blue state”, μια πολιτεία δηλαδή που παραδοσιακά ανήκει στους Δημοκρατικούς, στην πολιτεία Maine.

Οι «εκλογές» ήταν ανοικτές σε μαθητές ηλικίας Κ-12 (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) σε 155 διαφορετικά δημόσια σχολεία. Οι «εκλογές» διενεργήθηκαν από το υπουργείο εσωτερικών.

Καθώς οι μαθητές ψήφισαν υπέρ των αυξήσεων στους φόρους, υπέρ της ελάχιστης αύξησης των μισθών και υπέρ του μεγαλύτερου ελέγχου στα όπλα (αν και υπέρ της μη αποποινικοποίησης της κάνναβης για άτομα άνω των 21), θα έλεγε κανείς ότι θα επέλεγαν μαζικά την Χίλαρι, σε μία μάλιστα «μπλε πολιτεία», όπου οι γονείς τους ψηφίζουν Δημοκρατικούς. Όμως ήρθε η έκπληξη!

Νίκησε ο Trump με ποσοστό 41.6% έναντι 40.3% της Χίλαρι.

ΚΟ/ Πηγή

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.