Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ» ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΓΕΣ: ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥ Ε.Σ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ...!

Οι άνθρωποι του Στρατού μας συστήνονται! Σ΄ ένα εξαιρετικό βίντεο του ΓΕΣ που δημιούργησαν οι “καλλιτέχνες” της Κινηματογραφίας Στρα...







Οι άνθρωποι του Στρατού μας συστήνονται! Σ΄ ένα εξαιρετικό βίντεο του ΓΕΣ που δημιούργησαν οι “καλλιτέχνες” της Κινηματογραφίας Στρατού, για πρώτη φορά στελέχη του Στρατού Ξηράς μας παρουσιάζονται μ΄ ένα όπλο που το ΄χουμε όλοι μας ανάγκη: ένα χαμόγελο αισιοδοξίας που νικά τον χειρότερο εχθρό της καθημερινότητάς μας. Τη μιζέρια…




Νέοι και νέες του Στρατού μιλούν μπροστά στην κάμερα και λένε με απλά λόγια, γιατί επέλεξαν να υπηρετήσουν τη πατρίδα και τι αυτή η υπηρεσία τους προσφέρει. ‘Ολα αυτά με αισιοδοξία και κέφι. Νέες και νέοι που δεν είναι έτοιμοι να νικήσουν μόνο τον εχθρό, αλλά έχουν νικήσει ήδη την απαισιοδοξία. Δεν πληρώνονται καλά, δεν έχουν ανέσεις στη ζωή τους και πολύ συχνά αισθάνονται ότι η Πολιτεία τους έχει στη γωνία. Αλλά παρόλα αυτά αισθάνονται ικανοποιημένοι που κάνουν αυτό που τους αρέσει. Μέσα απ΄αυτό προσφέρουν σ΄ όλους μας και είναι αυτό το συναίσθημα που προκαλεί το αυθόρμητο χαμόγελο που θα δείτε στο βίντεο του ΓΕΣ.

Εξαιρετική ιδέα από τον Α/ΓΕΣ και το επικοινωνιακό του επιτελείο υπό τον Συνταγματάρχη Νίκο Φανιό, να προβάλλει αυτούς τους ανθρώπους. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το καλύτερο όπλο που διαθέτουμε. Χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια, μήπως και το καταλάβουν όσοι επιμένουν με τις πράξεις τους να το απαξιώνουν.




militaire

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.