Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΡΘΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ...! ΒΡΟΧΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις, βροχές, όμβρους και καταιγίδες. Πιο συγκεκριμένα, βροχές θα σημε...







Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις, βροχές, όμβρους και καταιγίδες.

Πιο συγκεκριμένα, βροχές θα σημειωθούν σε όλη την χώρα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Όμβροι και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο νότιο Αιγαίο και Ιόνιο, καθώς και τη δυτική Στερεά και Πελοπόννησο.




Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση, 5 έως 10 βαθμών. Κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και μετά τη δύση του ηλίου αναμένεται παγετός στα ορεινά όλης της χώρας καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τις ίδιες ώρες και στις ίδιες περιοχές, η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα πελάγη θα παρουσιάσουν ενίσχυση και θα φτάσουν τοπικά και τα 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στην κεντρική και νότια χώρα θα κυμανθεί από -4 έως 8 βαθμούς, στην κεντρική από 0 έως 13, στη νότια από 3 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 14, στα νησιά του Αιγαίου από 4 έως 18 και στην Κρήτη από 10 έως 18. Σημειώνεται ότι με εξαίρεση την βόρεια χώρα, η ελάχιστη θα σημειωθεί προς το τέλος της ημέρας.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι θα ενισχυθούν περαιτέρω και θα φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες και μετά το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και βροχοπτώσεις, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για εκδήλωση όμβρων ή καταιγίδων. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά του νομού προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς, με την ελάχιστη να σημειώνεται προς το τέλος της ημέρας.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές, χιονόνερο και χιονοπτώσεις κυρίως προς το βράδυ, ενώ στα ορεινά του νομού χιονόνερο και χιονοπτώσεις θα σημειώνονται καθ’ολη τη διάρκεια της ημέρας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και μετά τη δύση του ηλίου αναμένεται παγετός στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 4 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.