Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ: «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΕΣΣΑ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αντίστροφα μετρούν για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και το πρόσωπο έκπληξη που θα...






Αντίστροφα μετρούν για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και το πρόσωπο έκπληξη που θα ανάψει τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το μεγάλο εμπορικό (στέκι όλων των διάσημων) από το 2008 διοργανώνει μοναδικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, με οικοδέσποινες τις διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz.




Για χρόνια τη φωταγώγηση του δέντρου έκανε η Ελένη Μενεγάκη και μόλις πέρσι, είδαμε εκεί το ζευγάρι Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά, οι οποίοι έκαναν σαφώς οικονομικότερη συμφωνία με το εμπορικό κέντρο για να βρεθούν στην εκδήλωση. Ωστόσο, φέτος το σκηνικό φαίνεται πως έχει αλλάξει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, η Φαίη Σκορδά που ήταν και η πρώτη στην οποία απευθύνθηκαν αρνήθηκε ευγενικά να συμμετέχει στο event, μετά το χωρισμό της. Ο φόβος να εκτεθεί τόσο πολύ σε κάμερες και δημοσιογράφους, μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ήταν για αυτήν ανασταλτικός παράγοντας για τη συνεργασία με το εμπορικό. Ακολούθησε νέα πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία συνέχισε να έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και έτσι αποφασίστηκε να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο νέο πρόσωπο έκπληξη.

“Ούτε Ελένη, ούτε Φαίη. Το όνομα είναι μεγάλη έκπληξη και προς το παρόν μη ανακοινώσιμο”, αποκάλυψε το γραφείο Τύπου του εμπορικού.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας που πέρα από την κοινή δήλωση με την Φαίη δεν έχει αναφερθεί ξανά στο χωρισμό του, θα βρίσκεται σήμερα στο εμπορικό κέντρο στον άγιο Δημήτρη και θα συμμετέχει στη φωταγώγηση εκείνου του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.