Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ;» Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ;

Της... τρελής έγινε στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε ένα «hard rock» επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον...







Της... τρελής έγινε στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε ένα «hard rock» επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Ηλία Ψινάκη και τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και πλαστικό χειρουργό Χρήστο Κατσαρό.




Βαριές κουβέντες και «γαλλικά» ανταλλάχθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, που κατέληξαν σε πανζουρλισμό, ενώ θερμό επεισόδιο ακολούθησε στις τουαλέτες με τους δύο άνδρες να μπλέκονται σε έντονο καβγά, που παρ' ολίγον να καταλήξει σε... ξύλο! Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, του αστυνομικού που συνοδεύει τον δήμαρχο αλλά και -λίγη ώρα αργότερα- ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ το επεισόδιο έληξε.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κατσαρός κατέφθασε «μαινόμενος» στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, τα δημοτικά τέλη, επισκευές σε σχολείο της περιοχής και άλλα ζητήματα του δήμου.

«Στόχος η σύζυγός μου»

Σύμφωνα με τον κ. Κατσαρό, το γεγονός ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα έχει εδώ και καιρό απολέσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο του έχει προκαλέσει εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να στρέφεται εναντίον όσων αποχώρησαν από τον συνδυασμό του (συνολικά πέντε άτομα), ενώ συχνά «στόχος» γίνεται και η σύζυγός του Βίκυ Σταυρακοπούλου.

Από την ανεξαρτητοποίηση της συζύγου του και έπειτα, καταγγέλλει ο κ. Κατσαρός, ο κ. Ψινάκης συκοφαντεί συστηματικά τον ίδιο και τη γυναίκα του με τη... λασπολογία του, όπως διατείνεται, όπου εμπλέκει την οικογένειά του σε σεξουαλικά αλλά και οικονομικά σκάνδαλα.
«Ολα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Την Τρίτη κατά τη συνεδρίαση για τον δημοτικό προϋπολογισμό αποφάσισα να παρευρεθώ προκειμένου να ζητήσω από τον δήμαρχο εξηγήσεις. Στις ερωτήσεις μου για όσα διασπείρει απάντησε με ύβρεις, γεγονός που με εξόργισε.




Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο αστυνομικός του, ο οποίος με έπιασε από τον λαιμό και με απώθησε.

Το γεγονός αυτό εξόργισε και άλλους παρευρισκομένους και ο δήμαρχος αναγκάστηκε να κρυφτεί στην τουαλέτα για περίπου δύο ώρες, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα» περιγράφει ο κ. Κατσαρός. Μάλιστα, όπως λέει, κατά την αποχώρησή του από το κτίριο ο αστυνομικός του κ. Ψινάκη κινήθηκε ξανά εναντίον του, αυτή τη φορά απειλώντας τον ότι θα στείλει στην επιχείρησή του το ΣΔΟΕ. «Για όλα τα παραπάνω, τις συκοφαντίες και την αναίτια επίθεση, έχω ήδη συνεννοηθεί με τους δικηγόρους μου και εντός των ημερών θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη» καταλήγει ο ίδιος, προσθέτοντας ότι στην ερώτησή του προς το όργανο της τάξης «με ποια δικαιοδοσία λειτουργεί ως μπράβος του κ. Ψινάκη» η απάντηση ήταν ότι έχει διατεθεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Ανεξαρτητοποίηση

Αντίθετη άποψη έχει η πλευρά του Ηλία Ψινάκη, αφού από το περιβάλλον του δημάρχου η «Espresso» πληροφορήθηκε ότι η Βίκυ Σταυρακοπούλου αποχώρησε μετά τους πρώτους τέσσερις μήνες από τη δημοτική παράταξη και ανεξαρτητοποιήθηκε δηλώνοντας ότι δεν είναι ικανοποιημένη από το έργο που κάνει ο Ψινάκης και από τότε πήρε θέση εναντίον του, υποστηρίζοντας την αντιπολίτευση και τον πρώην δήμαρχο. Μάλιστα, μετά το επεισόδιο της Τρίτης -κι αφού τελείωσε το δημοτικό συμβούλιο- πληροφορίες την ήθελαν να βγήκε για φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής μαζί με τον πρώην δήμαρχο και συνεργάτες του. Για το πώς συνέβη το άγριο περιστατικό της Τρίτης μίλησε στην «Espresso» στενός συνεργάτης του δημάρχου Μαραθώνα:

«Ο Ηλίας Ψινάκης ύστερα από πολύωρη διάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα κι εκεί φέρεται, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ότι δέχτηκε επίθεση από τον Χρήστο Κατσαρό. Συγκεκριμένα, ενώ ετοιμαζόταν να βγει από την τουαλέτα, ο Κατσαρός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του με σκοπό να τον χτυπήσει, αλλά επενέβη ο φρουρός του δημάρχου και τον απώθησε.




Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ο Ηλίας παρέμεινε επί ώρα στην τουαλέτα. Παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και σε λίγο κατέφθασαν στον χώρο άνδρες της ομάδας Δίας Νέας Μάκρης». Ο Ηλίας Ψινάκης ενοχλήθηκε πιο πολύ γιατί η επίθεση πήγε να γίνει στα κρυφά, όταν βρισκόταν στην τουαλέτα, και όχι ευθέως, μπροστά σε όλους κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ενώ αρνείται ότι έχει συκοφαντήσει τη σύζυγο του κ. Κατσαρού.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι ο λόγος της επίθεσης που δέχτηκε ο δήμαρχος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Ηλίας Ψινάκης «τους έχει μπει στο μάτι» με το έργο που κάνει στον Μαραθώνα. «Νόμιζαν ότι ο Ηλίας βγήκε δήμαρχος για πλάκα κι ότι μετά την εκλογή του θα βρισκόταν στο κότερο να... μαυρίζει.

Δυστυχώς γι' αυτούς εκτελεί έργο - και έχει φτάσει μέχρι την Κίνα για να κλείσει επενδύσεις εκατομμυρίων δολαρίων για την τουριστική ανάπτυξη της παραλιακής γραμμής του Μαραθώνα και όχι μόνο» μας λέει πηγή από το στενό περιβάλλον του Ηλία Ψινάκη και προσθέτει ότι στις 25 Νοεμβρίου θα περάσουν από Πειθαρχικό Συμβούλιο -ύστερα από το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και άλλων αρμόδιων ελεγκτικών υπηρεσιών- πρώην υπάλληλοι του δήμου ελεγχόμενοι για υπεξαίρεση 1.100.000 ευρώ.

«Κάθε φορά που σφίγγει ο κλοιός για όλους αυτούς που κατηγορούνται για αδικήματα στον Δήμο Μαραθώνα γίνεται και κάτι εναντίον του Ψινάκη για εκφοβισμό του, αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω» τονίζει η ίδια πηγή.



espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.