Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΗΡΕΜΟΣ. ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ, ΔΕΝ ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ, ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ... ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ»

Ο Βασίλης Βασιλείου περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του Ο Γιώργος Βασιλείου δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Έφυγε σήμερα ...







Ο Βασίλης Βασιλείου περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του

Ο Γιώργος Βασιλείου δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο. Στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή, είχε τη σύζυγό του, Λία και τα δύο αγαπημένα του παιδιά, Βασίλη και Ιουλιέτα.




Ο γιος του Βασίλης, μιλάει στο star.gr για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του. «Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος. Δεν κουράστηκε. Έφυγε χωρίς να παιδευτεί, σαν πουλάκι, κυριολεκτικά στον ύπνο του», δήλωσε Βασίλης Βασιλείου.

Ο Γιώργος Βασιλείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Μεταξά» το απόγευμα της Κυριακής, στο οποίο είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από μερικούς μήνες.

«Ήμουν μαζί του μέχρι τις 12 παρά το βράδυ, μιλάγαμε, τον καλυνύχτισα, έφυγα, γιατί το πρωί δούλευα και του είπα ‘'πατέρα θα έρθω να σε δω ξανά την Πέμπτη''», εξομολογείται ο γιος του, Βασίλης.

Στη μία και μισή το βράδυ, δέχεται τηλεφώνημα της μητέρας του, Λίας. «Οι γιατροί το κατάλαβαν ότι έφυγε από τη ζωή και το είπαν και στη μητέρα μου και εκείνη με πήρε τηλέφωνο…», συνέχισε μιλώντας στο star.gr: «Για μένα δεν έχει φύγει ο πατέρας μου».

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε ποτέ να προκαλεί, έφυγε ήσυχος και ήρεμος, έτσι θέλουμε και εμείς να κλείσει η αυλαία του», είπε ο Βασίλης.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Πέμπτης, στη 1 και μισή στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.


Τι έλεγε για το πρόβλημα υγείας του
Ο Γιώργος Βασιλείου είχε μιλήσει για το πρόβλημά του ανοιχτά στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη προτρέποντας όλους να κόψουν το τσιγάρο: «Αυτό που έπαθα, το έπαθα από το τσιγάρο. Κάπνιζα δύο πακέτα την μέρα. Γι’ αυτό τώρα, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, ένα πράγμα λέω σε όλους: "Κόψτε το τσιγάρο!"».

O αγαπημένος ηθοποιός βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του και τους φίλους του. Από νωρίς η προσωπική σελίδα του στο Facebook έχει γεμίσει από μηνύματα φίλων, συναδέλφων και θαυμαστών.




protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.