Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΣΤΕΝΑ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΨΗΝΕΙ» ΓΙΑ ΤΗ Β' ΑΘΗΝΑΣ Ή ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η φημολογία που υπάρχει εδώ και καιρό για την ενασχόληση του γνωστού τραγουδιστή Σάκη...









Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η φημολογία που υπάρχει εδώ και καιρό για την ενασχόληση του γνωστού τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, με την πολιτική,  φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά.




Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός Έλληνας σταρ από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο δημοψήφισμα, στηρίζοντας ένθερμα την καμπάνια του «Ναι», φούντωσαν οι συζητήσεις για την ένταξη του σε κάποιο πολιτικό κόμμα και την υποψηφιότητα του στη Β’ Αθήνας ή στην Περιφέρεια Αττικής.

Απ’ ότι πληροφορούμαστε, αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πιθανόν και με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθήνας με ανοιχτό το ενδεχόμενο και για την Περιφέρεια Αττικής. Πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν με θετικό μάτι τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα λέγοντας ότι αν γίνει αυτό θα είναι πρώτος βουλευτής και με διαφορά από τον δεύτερο.

Αναμφίβολα, ο Σάκης Ρουβάς είναι από αυτές τις προσωπικότητες που θα μπορέσει να προσελκύσει ένα κοινό που ήταν απομακρυσμένο από τα κομματικά δρώμενα, και αυτός είναι και ο στόχος της Πειραιώς.

Αν πάντως επιτευχθεί, πολλοί θα είναι οι κομματικοί παράγοντες και βουλευτές που θα χάσουν τον ύπνο τους καθώς θα γίνει η απόλυτη ανατροπή στην εκλογική περιφέρεια που θα αποφασίσει να πολιτευτεί.



parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.