Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ... Π@@@@ΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ: ΦΙΛΟΙ ΝΕΟΝΥΦΩΝ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ

Άλλη μια εκδοχή του περίεργου κινεζικού εθίμου που θέλει τους καλεσμένους να μπαίνουν στο δωμάτιο των νεόνυμφων την πρώτη νύχτα του γ...







Άλλη μια εκδοχή του περίεργου κινεζικού εθίμου που θέλει τους καλεσμένους να μπαίνουν στο δωμάτιο των νεόνυμφων την πρώτη νύχτα του γάμου τους και να «παίζουν» μαζί τους είδε το φως της δημοσιότητας.




Στο διάρκειας περίπου 2 λεπτών βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι φίλοι του ζευγαριού μπαίνουν στο δωμάτιο και αρχίζει το... πάρτι!

Αρχικά τους βγάζουν τα εσώρουχα, στη συνέχεια τους βάζουν τον ένα πάνω στον άλλο και επειδή δεν ικανοποιούνται με ό,τι βλέπουν, σπρώχνουν τη γυναίκα πάνω στον άνδρα.

Για να βεβαιωθούν, μάλιστα, ότι το ζευγάρι όντως κάνει σεξ μπροστά στα μάτια τους δεν διστάζουν να τραβήξουν και το πάπλωμα με το οποίο σκεπάζονται οι νεόνυμφοι προκειμένου να δουν το αποτέλεσμα των πράξεών τους.

Το βίντεο τελειώνει στο σημείο αυτό καθώς ακόμα και ο γαμπρός τότε αντιλαμβάνεται ότι το πράγμα έχει ξεφύγει και σκεπάζει κακήν-κακώς τη σύντροφό του και τον ίδιο.






ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.