Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΟΙ ΒΟΥΓΑΡΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ... ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ... ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΜΑΣΤΕ!

Βουλγαρικές ομάδες που αντιδρούν στην είσοδο μεταναστών στη Βουλγαρία συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της εκκλησίας «Σβέτα Νεντέλια» γι...






Βουλγαρικές ομάδες που αντιδρούν στην είσοδο μεταναστών στη Βουλγαρία συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της εκκλησίας «Σβέτα Νεντέλια» για να διαμαρτυρηθούν κατά της ‘κυβερνητικής απραξίας’.




Ακτιβιστές από το κίνημα της «Εθνικής Αντίστασης» με σημαίες της οργάνωσης και της Βουλγαρίας συγκεντρώθηκαν κάτω από τους ήχους πατριωτικών τραγουδιών.

Ο επικεφαλής της «Εθνικής Αντίστασης», Μπλαγκόβεστ Ασένοφ, επισημαίνει ότι οι παράνομοι πρόσφυγες που έχουν κατακλείσει τη βουλγαρική πρωτεύουσα είναι ισλαμιστές «Μας βλέπουν ως μελλοντικό θήραμα», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:

«Ανησυχούμε γιατί το κράτος τους παραχώρησε έγγραφα ότι δεν είναι παράνομα στη χώρα. Αυτοί μετά από δύο χρόνια θα έχουν δικαίωμα ψήφου, για να αποφασίσουν για το μέλλον της Βουλγαρίας», είπε.

Ο ίδιος πρότεινε ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα εάν η χώρα συμφωνεί να δέχεται Άραβες μετανάστες, σύμφωνε με το News. bg.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.