Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ή ΜΟΝΤΑΖ; ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ...

Σάλος έχει ξεσπάσει με το βίντεο-κλιπ μιας της Μαλαισιανής ποπ σταρ, αφού σε μια από τις σκηνές όπου η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζετ...








Σάλος έχει ξεσπάσει με το βίντεο-κλιπ μιας της Μαλαισιανής ποπ σταρ, αφού σε μια από τις σκηνές όπου η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζεται να τραγουδάει σε έναν δρόμο της πόλης της, διακρίνεται σε μεγάλη απόσταση στο πίσω μέρος μια ανθρώπινη φιγούρα να πηδάει στο κενό από μια πολυκατοικία!

Το βίντεο-κλιπ της νεαρής Joyce Chu για το τραγούδι I Miss You έχει διχάσει τους YouTubers, με άλλους να πιστεύουν ότι ο σκηνοθέτης κατέγραψε κατά λάθος την αυτοκτονία στο φόντο της σκηνής, και ότι διέφυγε της προσοχής του στο μοντάζ, και άλλοι να ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μοντάζ, με στόχο τη δημοσιότητα.




Ένας χρήστης έφτασε μάλιστα στο σημείο να επισκεφθεί την περιοχή όπου γυρίστηκε το βίντεο προκειμένου να ελέγξει εάν όντως υπάρχει το συγκεκριμένο κτίριο στο φόντο ή εάν προστέθηκε κατά το μοντάζ, με στόχο η καλλιτέχνιδα να «μαζέψει» περισσότερα views.

Το συμπέρασμα της σύγκρισής του ήταν ότι, ενώ το συγκεκριμένο κτήριο όντως διακρίνεται στο βάθος, το βίντεο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να φαίνεται πιο κοντά.

Το στοιχείο αυτό ενισχύει τη θεωρία της πλειοψηφίας των χρηστών ότι μπορεί πράγματι η αυτοκτονία να καταγράφηκε κατά λάθος, αλλά οι συντελεστές του βίντεο αποφάσισαν να την «εκμεταλλευτούν» για εμπορικό όφελος.





apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.