Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑ, ΚΑΛΑ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ... ΒΑΛΑΤΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟBLERONE;

Παγκόσμιος «σάλος», ικανός να «επισκιάσει» ακόμα και τις... αμερικανικές εκλογές, έχει προκληθεί από την απόφαση της εταιρείας «Mondele...






Παγκόσμιος «σάλος», ικανός να «επισκιάσει» ακόμα και τις... αμερικανικές εκλογές, έχει προκληθεί από την απόφαση της εταιρείας «Mondelez International», να αλλάξει το σχήμα στις διάσημες σοκολάτες Toblerone!




Η εταιρεία στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει την απόφαση της, χωρίς φυσικά να τα καταφέρει, εξήγησε πως το δίλημμα ήταν αλλαγή σχήματος ή αύξηση της τιμής καθώς αυξήθηκε το κόστος των συστατικών.

Η «Mondelez International» ανακοίνωσε χαρακτηριστικά πως αυξάνει το κενό ανάμεσα στις σοκολατένιες τριγωνικές κορυφές της σοκολάτας, με σκοπό να μειωθεί το βάρος των προϊόντων των 400 γραμμαρίων και των 170 γραμμαρίων σε 360 και 150 γραμμάρια αντίστοιχα, καθώς αυξήθηκε το κόστος των συστατικών.



Μια τέτοια απόφαση όπως ήταν φυσικό αναστάτωσε τους φανατικούς τους θαυμαστές της σοκολάτας ανά τον κόσμο με πολλούς από αυτούς να εκφράζουν την αντίθεση τους στην απόφαση αυτή μέσω των κοινωνικών δικτύων.



Όπως τονίζουν τα περισσότερα σχόλια, η νέα μορφή της Toblerone αφενός χάνεται η αίσθηση της εξολοκλήρου τριγωνικής σοκολάτας που την οδήγησε στην κορυφή και αφετέρου η σοκολάτα γίνεται πλέον πολύ μικρότερη.


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.