Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ... ΜΕΤΑ ΤΗ BLACK FRIDAY ΕΦΤΑΣΕ Η CYBER MONDAY ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Cyber Monday: Όσοι δεν προλάβατε να ψωνίσετε στις μεγάλες εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής, μπορείτε να... πάρετε το αίμα σας πίσω σήμερα...

Μετά τη Black Friday έφτασε η Cyber Monday: Μεγάλες εκπτώσεις για αγορές μέσω διαδικτύου




Cyber Monday: Όσοι δεν προλάβατε να ψωνίσετε στις μεγάλες εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής, μπορείτε να... πάρετε το αίμα σας πίσω σήμερα, διαδικτυακά.

Μια νέα πρακτική προσφορων τίθεται σήμερα Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, σε εφαρμογή, με τους καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν φθηνότερα, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να στηθούν σε ουρές από τα ξημερώματα αλά... «Black Friday».




Η λεγόμενη Cyber Monday («Ηλεκτρονική Δευτέρα») είναι εδώ κι αυτό σημαίναι ότι σήμερα οι προσφορές ισχύουν αποκλειστικά για αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα. Η μόδα της Cyber Monday -ξεκίνησε όπως και αυτή της Black Friday- από τις ΗΠΑ, μόλις το 2005, και διενεργείται τη Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Οι Έλληνες καταναλωτές, πάντως, μπορούν να επωφεληθούν από προσφορές για αγορές που θα πραγματοποιήσουν τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα από την 1η έως τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Πρόκειται για θεσμό που ξεκίνησε το 2013 και διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Το 2015 συμμετείχαν στην εν λόγω δράση πάνω από 100 καταστήματα με προσφορές έως και 70%. Ο τζίρος που πραγματοποιήθηκε την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 ήταν αυξημένος κατά 34% σε σύγκριση με αυτόν της εβδομάδας που προηγήθηκε (24-30 Νοεμβρίου). newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.