Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BIELD... ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ...!!! «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ»...!!!

Σύμφωνα με μυστικό εσωτερικό έγγραφο του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) της Βάδης Βυρτεμβέργης, το οποίο αποκαλύπτει η Bild "...

Σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι στους πρόσφυγες οι χριστιανοδημοκράτες Βάδης-Βυρτεμβέγης





Σύμφωνα με μυστικό εσωτερικό έγγραφο του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) της Βάδης Βυρτεμβέργης, το οποίο αποκαλύπτει η Bild "όποιος (πρόσφυγας) δεν έχει άδεια παραμονής θα πρέπει να φεύγει" από την Γερμανία.




Ο Τόμας Στρομπλ, ο υπουργός Εσωτερικών του εν λόγω κρατιδίου προτίθεται να κάνει αυτήν την πρόταση την Τρίτη στη συνάντηση των ομολόγων του όλων των γερμανικών κρατιδίων. Η γερμανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι μια βδομάδα αργότερα αρχίζει το πανγερμανικό συνέδριο του CDU, όπου ο Στρόμπλ προτίθεται επίσης να παρουσιάσει την πρότασή του. Αν οι σύνεδροι την υπερψηφίσουν τότε η μέχρι τώρα πολιτική της καγκελαρίου Μέρκελ για το προσφυγικό θα έχει τελειώσει, όπως επισημαίνει η Bild.

Σκληρή στάση έχει ο Στρόμπλ και ως προς το ζήτημα της απόκρυψης της πραγματικής τους ταυτότητας διότι αποτελεί μεγάλο πρόβλημα το γεγονός ότι "οι πρόσφυγες πετάνε συχνά τα διαβατήριά τους, δίνουν ψεύτικα στοιχεία και δεν βοηθούν έτσι στην έκδοση νέων", όπως αναφέρει επί λέξει το έγγραφο το οποίο επικαλείται η γερμανική λαϊκή εφημερίδα.

Ο υπουργός θέλει στην περίπτωση αυτή να περιορίσει τις κοινωνικές παροχές στο ελάχιστο δυνατό, δηλαδή "όχι μετρητά, παρά μόνο τροφή, νερό, είδη υγιεινής και ρουχισμό. Είδη τα οποία απλώς θα αρκούν μερικές μέρες μέχρι να απελαθούν", όπως αναφέρει συγκεκριμένα το έγγραφο το οποίο περιήλθε σε γνώση της.

Επίσης, όποιος επισκέπτεται τη χώρα του ενώ έχει πάρει πολιτικό άσυλο θα το χάνει. Επιπλέον, ο Στρομπλ προτείνει ακόμα και την απέλαση όσων ασθενούσαν κατά την είσοδό τους στη χώρα, εφόσον δεν μπορούν να προσκομίσουν άδεια παραμονής. Στην πρότασή του περιλαμβάνονται επίσης αυστηρότεροι έλεγχοι στα σύνορα, απελάσεις στο Αφγανιστάν, επαναπροωθήσεις στην Αίγυπτο και μείωση των κοινωνικών παροχών σε αναγνωρισμένους πολιτικούς πρόσφυγες.

“Όποιος αναζητά προστασία από τον πόλεμο και τις διώξεις δεν επιτρέπεται να έχει ως προτεραιότητα τις κοινωνικές παροχές. Η προσφορά προστασίας σε πρόσφυγες δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τους παρέχουμε και το επίπεδο ζωής μας”, όπως αναφέρεται στο έγγραφο του χριστιανοδημοκράτη πολιτικού, το οποίο αποκαλύπτει η Bild της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.