Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!» ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ - ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟ AIR FORCE ONE ΣΤΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Μπορεί να μην κατάφερε να μιλήσει στην Πνύκα (σ.σ. επισήμως λόγω... καιρού και ασφάλειας) αλλά τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης θα το...





Μπορεί να μην κατάφερε να μιλήσει στην Πνύκα (σ.σ. επισήμως λόγω... καιρού και ασφάλειας) αλλά τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης θα τον επισκεφτεί. Και μάλιστα ήταν για τα... μάτια του μόνο (και των μυστικών πρακτόρων που τον συνόδευαν φυσικά), αφού λόγω της παρουσίας του Αμερικανού προέδρου στον Ιερό Βράχο, ο χώρος θα μείνει όλη μέρα κλειστός!




Από νωρίς το πρωί τα μέτρα ασφάλειας στο χώρο της Ακρόπολης είναι δρακόντεια. Ο Ομπάμα επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια εκφώνησε την ομιλία του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος κλείνοντας έτσι την παρουσία του στην Ελλάδα. Και αφού μίλησε πολλές φορές ελληνικά, την έκλεισε με τη φράση "Ζήτω η Ελλάς", καταχειροκροτούμενος φυσικά!

Το Air Force One έχει ήδη πάρει θέση στον διάδρομο του Ελευθέριος Βενιζέλος και περιμένει τον Μπαράκ Ομπάμα να φτάσει για να επιβιβαστεί και να ξεκινήσει το ταξίδι για το Βερολίνο. Στο αεροδρόμιο βρίσκεται και ο Έλληνας πρωθυπουργός για να ξεπροβοδίσει τον Αμερικανό πρόεδρο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

newsit



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.