Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ Η 8Η ΕΠΙΛΑΡΧΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ...!!

Στο πλαίσιο της Τακτικής επιχειρησιακής εκπαίδευσης, οι Αρματιστές της Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (8η Επιλαρχία Αναγνωρίσεως), σφυ...

57f37b621dc52442318b46ba





Στο πλαίσιο της Τακτικής επιχειρησιακής εκπαίδευσης, οι Αρματιστές της Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (8η Επιλαρχία Αναγνωρίσεως), σφυροκόπησαν το πεδίο βολής και ασκήσεων στα Βουνά ,με ό,τι πυρομαχικά διέθεταν στο οπλοστάσιό τους τρομοκρατώντας τους φίλους του Εντι Ράμα στην άλλη πλευρά των Συνόρων!






Εντάθηκαν οι Βολές και οι Ασκήσεις τις τελευταίες Εβδομάδες στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, εκτελέσθηκαν βολές αρμάτων από το προσωπικό της 8ης Επιλαρχίας Αναγνωρίσεως (8η ΕΑΝ).

Πρόκειται την Μονάδα, που έχει ενισχύσει σημαντικά την 8η Μεραρχία Πεζικού, που έχει ως αποστολή την φύλαξη των συνόρων με Αλβανία και των Σκοπίων με την συνδρομή της 9ΗΣ , αυξάνοντας κατακόρυφα τις δυνατότητες των Ελληνικών Δυνάμεων που εδρεύουν στην Περιοχή!

Τα αποτελέσματα των βολών και όχι μόνο, απέδειξαν ότι όσοι υπηρετούν στην Μονάδα αυτή έχουν πάρει σοβαρά την αποστολής τους και την εκτελούν ξεπερνώντας και τις προσδοκίες του ΓΕΣ …Τρομοκρατώντας βέβαια τους Γειτόνους ,αλλά αυτά έχουν οι τσαμπουκάδες !




Η 8η Μηχανοποιημένη, πλέον, Μεραρχία Πεζικού έχει την έδρα της στα Ιωάννινα και είναι οργανωμένη σε:

Λόχος Στρατηγείου Μεραρχίας (ΛΣ/VΙΙΙ Μ/Π ΜΠ).

492ο Τάγμα Διαβιβάσεων (492 ΤΔΒ)

708ο Τάγμα Μηχανικού (708ο ΤΜΧ)

8η Επιλαρχία Αναγνώρισης (8η ΕΑΝ), με έδρα στο Καλπάκι της Ηπείρου

628ο Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού (628 Μ/Π ΤΠ).

583ο Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού (583 Μ/Π ΤΠ).

625ο Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων-Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης (625 Μ/Π ΤΠ KEN-ΕΚΕ).

Αν και το ΓΕΣ δεν δημοσιοποιεί όλες τις Βολές και τις Ασκήσεις της 8ΗΣ, το video απο τις βολές μας αποζημίωσε, ώς ένα βαθμό!


http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.