Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΡΑΜΑ...!!! ΑΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΙΝΗΣΕ Η 8Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΡΑΝΑ...

Αξημέρωτα και πριν την είσοδο των Στελεχών σε Μονάδες της *8ης Μ/Π ΤΑΞ της Ηπείρου Ανώτατοι Αξιωματικοί της Γενικής Επιθεωρήσεως του ...

15







Αξημέρωτα και πριν την είσοδο των Στελεχών σε Μονάδες της *8ης Μ/Π ΤΑΞ της Ηπείρου Ανώτατοι Αξιωματικοί της Γενικής Επιθεωρήσεως του ΓΕΣ έδωσαν Συναγερμό και Αποστολή Μάχης ….




Τα Ελαφρά τεθωρακισμένα της Μονάδος ετοίμασαν φόρτο μάχης (Πυρομαχικά και κινήθηκαν σε προκαθορισμένη περιοχή,ακόμη και μέσα από τα κατοικημένη περιοχή !

Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, από τη Γενική Επιθεώρηση του ΓΕΣ, έκτακτη επιχειρησιακή αξιολόγηση του Τμημάτων Χρονικών Ετοιμοτήτων της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας στην Ήπειρο.

Κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης, η οποία εκτελέσθηκε χωρίς προειδοποίηση ώστε να εξαχθούν ρεαλιστικά συμπεράσματα, εφαρμόσθηκαν στο σύνολό τους όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες του Συναγερμού Μάχης!










Επανδρώθηκαν πολυβολεία και ενεργοποιήθηκε ο Τομέας ευθύνης των πολυβόλων φερόμενων επι Τεθωρακισμένων Οχημάτων










Τα οχήματα κινήθηκαν αξημέρωτα ακόμη ταχύτατα στους χώρους διασποράς και πήραν θέσεις Μάχης σύμφωνα με τις δοθείσες διαταγές !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.