Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΗΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 8 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ!..

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, μεταλλικά αντικείμενα κ.α, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 12.000 ευρώ ...




Οι δράστες είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, μεταλλικά αντικείμενα κ.α, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 12.000 ευρώ

Εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραττε ληστείες και κλοπές στην Κορινθία, εξάρθρωσαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συλλαμβάνοντας οκτώ άτομα, ηλικίας από 20 έως 40 ετών, καθώς και δύο ανήλικους. Επίσης, για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 21, 25, 27 και 33 ετών.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, αφού πρώτα αξιοποίησαν στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, για την δράση τους.

Έτσι, έπειτα από δύο επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κόρινθο, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας προχώρησαν στις συλλήψεις.

Όσον αφορά στην δράση της εγκληματικής ομάδας, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, έχουν εξιχνιαστεί μέχρι τώρα συνολικά δέκα ληστείες, μία απόπειρα ληστείας, 19 κλοπές και εννέα απόπειρες κλοπής, στην Κόρινθο, καθώς και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, μεταλλικά αντικείμενα κ.α, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 12.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.