Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ 79ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟ ΛΑΤΙΦΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Εκτεταμένες έρευνες διενεργούν οι αστυνομικές αρχές στην Ηλεία για τον εντοπισμό των δύο ληστών που «χτύπησαν» σε δύο πρατήρια υγρών κα...






Εκτεταμένες έρευνες διενεργούν οι αστυνομικές αρχές στην Ηλεία για τον εντοπισμό των δύο ληστών που «χτύπησαν» σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων με λίγα λεπτά της ώρας διαφορά σε Πύργο και Λατίφι Αμαλιάδας. Ιδιαίτερα στην περίπτωση...
στο Λατίφι, ο 79χρονος που βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ληστές στάθηκε πολύ τυχερός καθώς τον χτύπησαν και προφανώς το τραύμα που είδαν πως του προκάλεσαν στο χέρι και η αντίδρασή του, τους απέτρεψε να συνεχίσουν και έφυγαν χωρίς να αποσπάσουν κάποιο χρηματικό ποσό.




Οι δύο δράστες που επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, έφτασαν πρώτα στο πρατήριο του Μάκη Τσαφούρου, την ώρα που εκεί βρισκόταν μόνο ο πατέρας του και ετοιμαζόταν να κλείσει. «Εκείνη την ώρα έφευγε. Ήρθαν δύο άντρες, ο ένας με κουκούλα και ο άλλος μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς κουκούλα, του έβγαλαν καραμπίνα και του είπαν «ληστεία».

Τον χτύπησε με την κάννη του όπλου στο χέρι και στο στήθος. Προφανώς όταν είδαν πως τον χτύπησαν και είχε αίμα αλλά και από τις φωνές του, φοβήθηκαν μήπως έρθουν και οι υπόλοιποι που μένουν πίσω και έφυγαν χωρίς να πάρουν κάτι» εξήγησε ο κ. Τσαφούρος. «Σίγουρα το χτύπημα δεν ήταν τυχαίο, πρέπει να ξέρανε. Είδαν ότι έκλεινε τα φώτα και πλησίασαν. Είχε κάποια χρήματα πάνω του, αλλά δεν τα πήραν» σχολίασε.

Μόλις του τηλεφώνησε ο πατέρας του, έσπευσε να τον μεταφέρει προληπτικά στο νοσοκομείο λόγω και του σοκ. Ο κ. Τσαφούρος ευχαρίστησε την Ασφάλεια Αμαλιάδας για την κινητοποίησή της.

Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.