Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: 7ΧΡΟΝΟΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 6ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΘΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας με θύμα και δράστη μαθητές δημοτικού σχολείου, μόλις έξι και επτά ετών σημειώθηκε στη Λεμεσό. Σύμ...








Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας με θύμα και δράστη μαθητές δημοτικού σχολείου, μόλις έξι και επτά ετών σημειώθηκε στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Πολίτης, το περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα σε δημοτικό σχολείο της Λεμεσού και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ωστόσο μόλις χθες είδε το φως της δημοσιότητας, από γονείς μαθητών που εξέφρασαν την απογοήτευση και την ανησυχία τους για τον χειρισμό της οποίας έτυχε η υπόθεση, αλλά και για το γεγονός ότι δεν λήφθηκαν μέτρα για αποτροπή παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον.




Όπως καταγγέλλουν οι γονείς, το περιστατικό αποκρύφτηκε για να μην στιγματιστεί το σχολείο και τα προβλήματα μπήκαν κάτω από το χαλί.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πρόκειται για ένα σοβαρότατο επεισόδιο καθώς το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται τις τελευταίες δέκα ημέρες στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση στο διάφραγμα της μύτης, στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα αφού ξεφούσκωσε από το πρήξιμο, λόγω των κτυπημάτων που δέχθηκε.

Το νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας με πρωταγωνιστές μαθητές της δευτέρας και τετάρτης τάξης, εκτυλίχθηκε εν ώρα διαλείμματος στην αυλή του σχολείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πολίτη το εξάχρονο αγόρι ενώ έπαιζε με άλλους συμμαθητές του κτυπήθηκε στο πρόσωπο αναίτια από τον 7χρονο, ο οποίος στη συνέχεια το έριξε στο έδαφος, κτυπώντας το κεφάλι του κάτω.


/www.newsbomb.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.