Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ... ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΤΡΑΜΠ!

Συγκέντρωσε τουλάχιστον 276 εκλέκτορες - Το όριο για τη νίκη ήταν 270 - Επικράτησε στις περισσότερες πολιτείες-κλειδιά Ο Ντόναλντ Τ...





Συγκέντρωσε τουλάχιστον 276 εκλέκτορες - Το όριο για τη νίκη ήταν 270 - Επικράτησε στις περισσότερες πολιτείες-κλειδιά




Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι και επίσημα ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ καθώς συγκέντρωσε τουλάχιστον 276 εκλέκτορες στις αμερικανικές εκλογές ενώ χρειαζόταν 270 για να αναδείχθει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πρώτο τη νίκη του Τραμπ ανακοίνωσε λίγο πριν τις 9:30 το πρωί (ώρα Ελλάδος) το Associated Press μέσω Twitter. Το κατώφλι του Λευκού Οίκου θα περάσει ο Αμερικανός «Μίδας» Ντόναλντ Τραμπ, αφήνοντας πίσω του την απογοητευμένη Χίλαρι Κλίντον, αφού λίγα λεπτά από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) εστέφθη ως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ενδεικτικό της απογοήτευσης στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών είναι το γεγονός ότι στο Javitz Center, το «στρατηγείο» της εκλογικής βραδιάς, δεν μίλησε η Χίλαρι Κλίντον αλλά ο επικεφαλής της καμπάνιας της Τζον Ποντέστα, ο οποίος είπε ότι «έχουμε πολλά να πούμε αύριο, ακόμα καταμετρώνται οι ψήφοι».

Αντίθετα στο στρατόπεδο του Τραμπ, τα χαμόγελα έχουν διαγραφεί στα πρόσωπα των υποστηρικτών του και όπως διαφαίνεται και από τις φωτογραφίες οι πανηγυρισμοί έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.