Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ... ΥΠΕΡΒΑΣΗ! ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ

Σε πέντε συλλήψεις συνολικά, προχώρησε η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν απόψε στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου, αλ...







Σε πέντε συλλήψεις συνολικά, προχώρησε η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν απόψε στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου, αλλά και κατά τη συγκέντρωση που προηγήθηκε με τη συμμετοχή αριστεριστών και αντιεξουσιαστών.




Συγκεκριμένα, έγιναν τρεις συλλήψεις στη διάρκεια των επεισοδίων, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αμερικής, όταν ορισμένα άτομα προσπάθησαν να σπάσουν το φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων και έριξαν δύο βόμβες μολότοφ. Σημειώνεται, ότι σε χώρο κοντά στην Παλαιά Βουλή, βρέθηκαν αργότερα πολλές βόμβες μολότοφ που άφησαν εκεί άγνωστα άτομα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Τα επεισόδια «μεταφέρθηκαν» λίγη ώρα αργότερα στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου, που μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης». Περίπου 300 αντιεξουσιαστές έριξαν δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, κυρίως από τις οδούς Σολωμού, Στουρνάρη και Τοσίτσα, αλλά και μέσα από το Πολυτεχνείο. Παράλληλα, έστησαν  οδοφράγματα στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά τους, έκαναν χρήση χημικών, προσπαθώντας να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές. Η Πατησίων και οι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου που είχαν κλείσει λόγω των επεισοδίων, δόθηκαν πριν από λίγο στην κυκλοφορία.

Σημειώνεται ακόμη ότι απόψε, άγνωστα άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.


newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.