Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.... 500.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ...!!!

Μισό εκατομμύριο άνθρωποι μπορεί να έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδους καταστολή για την Ορθόδοξη πίστη τους από το σοβιετικό καθεστώ...







Μισό εκατομμύριο άνθρωποι μπορεί να έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδους καταστολή για την Ορθόδοξη πίστη τους από το σοβιετικό καθεστώς,αναφέρει νέα έρευνα




"Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων στα χρόνια της καταπίεσης δεν μπορεί να προσδιοριστεί, επειδή τα αρχεία των σχετικών οργανισμών δεν είναι προσβάσιμα στο κοινό. Ωστόσο, εκκλησιαστικοί ερευνητές πιστεύουν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που υπέφεραν για την πίστη τους μπορεί να φθάσει τους 500.000 " αναφέρει ο Μητροπολίτης Ουφα  και Στερλιταμάκ Nίκων .

Συμπλήρωσε δε πως "Τα ονόματα των 1.774 Αγίων σήμερα έχουν συμπεριληφθεί στη Συνέλευση των Νέων Μαρτύρων και Ομολογητών της Ρωσικής Εκκλησίας"

Ο ιεράρχης ετόνισε ότι οι περισσότεροι Ρώσοι διαφύλαξαν την Ορθόδοξη πίστη τους, παρά το διωγμό της Εκκλησίας.

"Σύμφωνα με την απογραφή του πληθυσμού που έγινε το 1937, όταν η αντιθρησκευτική προπαγάνδα στην ΕΣΣΔ έφτασε στο αποκορύφωμά της, το 56,7% των ατόμων ηλικίας  16 ετών και άνω ήταν πιστοί", είπε.

ekklisiaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.