Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ 5.000 ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ!

Το θεματικό πάρκο στην Ιαπωνία που προσέφερε τη δυνατότητα για πατινάζ με τους λάτρεις του αθλήματος να βλέπουν κάτω από τα πόδια τους 5.00...



Το θεματικό πάρκο στην Ιαπωνία που προσέφερε τη δυνατότητα για πατινάζ με τους λάτρεις του αθλήματος να βλέπουν κάτω από τα πόδια τους 5.000 κατεψυγμένα ψάρια, αποτελεί πλέον παρελθόν.



Ο διαχειριστής του πάρκου Space World, το οποίο βρίσκεται στο Κιτακιούσου της νοτιοδυτικής επαρχίας Φουκουόκα, είχε ανοίξει το ασυνήθιστο παγοδρόμιο στις 12 Νοεμβρίου με στόχο την εκπαίδευση των επισκεπτών στη θαλάσσια ζωή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του. Ωστόσο πολύ γρήγορα η ιδέα αυτή κρίθηκε καταστροφική.

«Στην εταιρεία είχαμε συζητήσεις για το πόσο δεοντολογική ήταν η ιδέα μας για αυτό το πάρκο πριν από την υλοποίηση του», εξήγησε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Κόζι Σιμπάτα διευκρινίζοντας ότι «τα ψάρια ήταν ήδη νεκρά και ακατάλληλα προς κατανάλωση όταν αγοράστηκαν».



Το Space World, που χαρακτηρίζεται «θεματικό πάρκο για ό,τι έχει σχέση με το διάστημα» από τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού της Ιαπωνίας, εγκαινίασε το "Freezing Port" με σκοπό να παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα και της άνοιξης μια έκθεση για την εκπαίδευση των επισκεπτών στη θαλάσσια ζωή. Επίσης ένα μέρος του πάρκου είχε μεγεθυμένες φωτογραφίες μεγαλύτερων ψαριών, όπως καρχαρίες και φάλαινες, ορισμένα από τα οποία έμοιαζαν αληθινά.

«Θέλαμε οι πελάτες μας να δοκιμάσουν την εμπειρία του πατινάζ πάνω στη θάλασσα αλλά μετά τις επικρίσεις, αποφασίσαμε να το σταματήσουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Τοσίμι Τακέντα, εκφράζοντας τη λύπη του για την τροπή που έλαβε το θέμα.


enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.