Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΧΕΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΞ» ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ... ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΤΟΥ! ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ 45ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ!

Με τρομερά βασανιστήρια πλήρωνε την άρνησή του να κάνει έρωτα με την πρώην βίαιη σύντροφό του ο επιχειρηματίας Ian McNicholl. Η πρώη...







Με τρομερά βασανιστήρια πλήρωνε την άρνησή του να κάνει έρωτα με την πρώην βίαιη σύντροφό του ο επιχειρηματίας Ian McNicholl.
Η πρώην σύντροφός του Michelle Williamson, 45, τον έκαιγε με σίδερο και έβαζε αναμμένα τσιγάρα στα ρουθούνια του κάθε φορά που αρνιόταν να κάνει έρωτα μαζί της. Πολλές φορές τον χτυπούσε με κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο, ενώ υπέμεινε ακόμα και επίθεση με σφυρί.




Η 45χρονη καταδικάστηκε σε 7ετή φυλάκιση για τα φριχτά βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε τον 54χρονο πρώην σύντροφό της. Ο Ian, που ζούσε μαζί της στο Lincolnshire, έχει κάταγμα στο κρανίο, σπασμένα πλευρά, σπασμένα ζυγωματικά και σπασμένη μύτη από τις σκληρές επιθέσεις που δέχτηκε στη διάρκεια της 18μηνης σχέσης τους.

Οι επιθέσεις, σύμφωνα με τον 54χρονο επιχειρηματία, προκαλούνταν από την άρνησή του να κάνει έρωτα μαζί της. Όντας πλέον πρεσβευτής στο κέντρο κατά της ενδοοικογενειακής βίας Mankind Initiative, ο Ian θα μοιραστεί την ιστορία του με αστυνομικούς, δικηγόρους και επαγγελματίες από τον χώρο της Υγείας στο σεμινάριο Surviving Domestic Abuse τον επόμενο μήνα.

"Δεν είχε ποτέ τύψεις. Θα με χτυπούσε και θα με έστελνε να πάρω τσιγάρα". Οι επιθέσεις ξεκίνησαν 4 μήνες μετά τη γνωριμία τους. Τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κοντάρι της ηλεκτρικής σκούπας όταν αρνήθηκε να της αποκαλύψει σεξουαλικές λεπτομέρειες μιας προηγούμενης σχέσης του.




Τα περιστατικά βίας γρήγορα κλιμακώθηκαν και κάθε φορά που αρνιόταν να κάνει έρωτα μαζί της τον χτυπούσε. "Δεν με αγαπάς αρκετά. Έχεις 5 λεπτά να ετοιμαστείς για σεξ", θυμάται να του λέει. "Αυτό φυσικά είναι το τελευταίο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου. Τώρα έχεις 5 λεπτά, 3 λεπτά...". Σε άλλα επεισόδια βίας, η 45χρονη του έσπασε ένα μπουκάλι σαμπάνιας στα γόνατα, του έσβηνε τσιγάρα στο στήθος και του τα έβαζε στα ρουθούνια του. Δύο φορές τον είχε περιλούσει με βραστό νερό και τον είχε κάψει με σίδερο στην πλάτη.

Τα μαρτύριά του έλαβαν τέλος όταν ένας γείτονας επικοινώνησε με τις αρχές μόλις είδε τα βασανιστήρια στα οποία τον υπέβαλε με ένα κινητό τηλέφωνο, μια μεταλική μπάρα και ένα σφυρί. Η Williamson καταδικάστηκε σε 7ετή φυλάκιση για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης το 2009 και ζει πλέον ελεύθερη στο Wolverhampton.

"Στην αρχή ήταν φιλική και είχε αίσθηση του χιούμορ", θυμάται ο 54χρονος. "Οι δράστες θα χτυπήσουν όταν ξέρουν ότι έχουν τον έλεγχο. Η χειραγώγηση οδηγεί στην απομόνωση και η απομόνωση τους δίνει τον έλεγχο. Η τακτική μου ήταν να μην κάνω τίποτα που θα μπορούσε να τη θυμώσει". Όταν κάποια στιγμή σκέφτηκε να την εγκαταλείψει, η Michelle του είπε ότι είναι καλά δικτυωμένη και θα βάλει να τον σκοτώσουν.

Πηγή: Dailymail

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.