Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΟΚΡΟΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Yaris, Auris, Hilux και Corolla, εκτελεί η εταιρεία Toyota Ελλάς σε συνεργασία με το Τμήμα Γ...




Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Yaris, Auris, Hilux και Corolla, εκτελεί η εταιρεία Toyota Ελλάς σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, ο έλεγχος αφορά 15.704 μονάδες των μοντέλων Yaris και Hilux παραγωγής από 08/2011 έως 12/2014 και 42.760 μονάδες των μοντέλων Auris, Yaris και Corolla παραγωγής από 10/2006 έως 07/2011.
Στα επηρεαζόμενα οχήματα, υπάρχει ενδεχόμενο ελαττωματικής συμπεριφοράς του αερόσακου οδηγού (πιθανή ρήξη του πυροκροτητή που μπορεί να προκαλέσει την εκτόξευση μεταλλικών θραυσμάτων στο εσωτερικό του οχήματος και πιθανό τραυματισμό).
Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Toyota για να γίνει ο σχετικός έλεγχος και η αντικατάσταση του πυροκροτητή του αερόσακου συνοδηγού, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να καλέσουν  στο τηλέφωνο 210 2808222.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.