Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΡΙΣΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 4ΧΡΟΝΟΥ - ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΘ Ο ΜΙΚΡΟΣ - ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

Υποστηρίξε ότι όλα συνέβησαν λόγω της «κακιάς στιγμής» - Πώς περιέγραψε τις στιγμές μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς που λίγο έλειψε να ...



Υποστηρίξε ότι όλα συνέβησαν λόγω της «κακιάς στιγμής» - Πώς περιέγραψε τις στιγμές μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή του παιδιού της

Ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της αφέθηκε μετά την κατάθεσή της στην ανακρίτρια η μητέρα του 4χρονου αγοριού από τη Λάρισα που τραυματίστηκε σοβαρά όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του.

Παράλληλα αναμένεται να αρθούν οι περιοριστικοί όροι που της είχαν επιβληθεί και πλέον θα μπορέσει να επισκεφθεί το παιδί της που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.
Ήταν η κακιά στιγμή


Η κατάθεση της μητέρας του 4χρονου στηρίχθηκε στη λογική όσα φέρνει η στιγμή, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος υποστηρίζοντας ότι όλα συνέβησαν σε μια «κακή στιγμή».

«Ήταν μια κακιά στιγμή. Το ρεύμα στο σπίτι είναι κομμένο και χρησιμοποίησα κερί. Έβαλα το κερί σε πλαστικό μπουκάλι και το είχα το παιδί δεμένο στο καροτσάκι. Δουλεύω νύχτα, σερβιτόρα σε μαγαζί και μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά. Άφησα το παιδί με το κερί μέσα στο δωμάτιο και πήγα στο μπάνιο να αλλάξω για να ξαπλώσω και να ξεκουραστώ. Όλα έγιναν μέσα σε πέντε λεπτά», είπε στην κατάθεσή της η μητέρα που κατηγορήθηκε για εμπρησμό από αμέλεια και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών.

«Μόλις βγήκα από το μπάνιο είδα το καθιστικό να καίγεται και ο χώρος να έχει γεμίσει καπνούς. Προσπάθησα να πάρω το παιδί, ήταν σκοτεινά, είχε ντουμανιάσει, δεν έβλεπα να το λύσω από το καροτσάκι του και δεν μπόρεσα. Βγήκα, φώναξα, προσπάθησαν και οι γείτονες αλλά δεν τα κατάφεραν μέχρι που ήρθε η Πυροσβεστική και έβγαλε το παιδί».

Την ίδια ώρα η θεία του μικρού Στέφανου μιλά για το παιδί: «Η κατάστασή του είναι ακόμη κρίσιμη. Είναι διασωληνωμένο και παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έχει πρόβλημα με το αναπνευστικό του και με το συκώτι. Έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χεράκια του. Η αδερφή μου ταλαιπωρείται και κατηγορείται για αμέλεια του παιδιού» είπε η θεία η οποία εξήγησε πως το σπίτι δεν είχε ρεύμα και έτσι ζούσαν με κεριά.


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.