Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ...!!! ΝΕΚΡΟΣ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ Ο 77ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν τα κατάφερε ο 45χρονος από τη Βουλγαρία που δέχτηκε το απόγευμα πυρά από καραμπίνα στο κεφάλι. Τον άτυχο άνδρα πυροβόλησε ένας 77...






Δεν τα κατάφερε ο 45χρονος από τη Βουλγαρία που δέχτηκε το απόγευμα πυρά από καραμπίνα στο κεφάλι. Τον άτυχο άνδρα πυροβόλησε ένας 77χρονος στην κεντρική πλατεία των Καμινίων στην Πάτρα.




Υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του ο 45χρονος Βούλγαρος που πυροβολήθηκε από ηλικιωμένο στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα στην κεντρική πλατεία των Καμινίων, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και λίγο αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες φαίνεται πως γνωρίζονταν αφού ο δράστης φέρεται να νοίκιαζε στο θύμα, ξύλινο παράπηγμα στο οποίο διέμενε στην περιοχή.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του, τραυματίζοντας με κυνηγετικό όπλο, τον αλλοδαπό στο κεφάλι.




O ηλικιωμένος δράστης συνελήφθη έξω από τη ΔΕΥΑΠ Πατρών στην Ακτή Δυμαίων μέσα στο αστικό λεωφορείο το οποίο πήρε για να διαφύγει έχοντας ξεφορτωθεί το όπλο.






Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου - newsit

Με πληροφορίες από: tempo24, patrastimes


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.