Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΛΙΓΟ ΦΩΤΟΣΟΠ ΚΑΙ 3 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΥΙΣΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΡΙΝΑ ΣΑΪΚ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑ ΤΗΣ

Η κόρη της Μαρίας Λαλαούνη και του Στέλιου Μπουτάρη και εγγονή του δημάρχου της Θεσσαλονίκης ποζάρει σε ρόλο μοντέλου για τις ανάγκ...







Η κόρη της Μαρίας Λαλαούνη και του Στέλιου Μπουτάρη και εγγονή του δημάρχου της Θεσσαλονίκης ποζάρει σε ρόλο μοντέλου για τις ανάγκες του οίκου κοσμημάτων Lalaounis




Τα χνάρια του αντισυμβατικού δημάρχου που πότε εμφανίζεται σε gay δρώμενα στη συμπρωτεύουσα και πότε συμμετέχει σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ακολουθεί και η εγγονή του Αθηνά, πρωτότοκη κόρη της Μαρίας Λαλαούνη, της οικογένειας του ομώνυμου οίκου κοσμημάτων, και του Στέλιου Μπουτάρη, ο οποίος ασχολείται με την οινοπαραγωγή.

Η Αθηνά, η οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του δημάρχου παππού της αφού, μεταξύ άλλων, έχει και το όνομα της αείμνηστης συζύγου του, σπουδάζει υποκριτική και σκηνοθεσία στη Νέα Υόρκη και συγκαταλέγεται στην πολλά υποσχόμενη νέα γενιά.

Συνεργάτες και φίλοι από το περιβάλλον του Μπουτάρη λένε ότι όποτε η Αθηνά βρίσκεται στην Ελλάδα φροντίζει να περνάει πολλές ώρες μαζί με τον παππού της που έχει στη ζωή της τον ρόλο του μέντορα. Μαζί κάνουν βόλτες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, διαβάζουν βιβλία ή παρακολουθούν παραστάσεις. Ο Γιάννης Μπουτάρης, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «thema people», είχε παραδεχτεί: «Τα παιδιά μου με κατηγορούν ότι χαλάω τα εγγόνια μου. Και τα χαλάω πραγματικά. Στους γονείς τους λέω ότι εκείνοι έχουν επωμιστεί το βάρος της διαπαιδαγώγησης και ανατροφής τους. Με εμένα ανακαλύπτουν απλά τη χαλαρότητα. Ισως και να τους αρέσει που δεν είμαι ο κλασικός παππούς και είμαι λίγο διαφορετικός. Οσο για τα τατουάζ μου; Ενα θα σας πω: H εγγονή μου μού ζωγράφισε το επόμενο σχέδιο που θα κάνω».

Σε πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα, η Αθηνά έγινε και μοντέλο για τις ανάγκες του οικογενειακού οίκου κοσμημάτων Lalaounis, ενεργή δράση στον οποίο έχει και η μητέρα της Μαρία. Αλλωστε, αποτελεί οικογενειακή παράδοση για την οικογένεια Λαλαούνη μέλη της να φωτογραφίζονται με τα κοσμήματα του οίκου. Οι απαρχές της παράδοσης εντοπίζονται στην έμπνευση που είχε πριν από πολλά χρόνια ο ακαδημαϊκός Ηλίας Λαλαούνης να παρουσιάζει κάθε χρόνο τις συλλογές του στο εξωτερικό με τα κορίτσια του σε ρόλο μοντέλου.

Με τον πατέρα της και οινοπαραγωγό Στέλιο Μπουτάρη


Πρώτη ήταν η πρωτότοκη Αικατερίνη και ακολούθησαν η Δήμητρα και η Μαρία. Τότε οι φωτογραφίες είχαν κάνει τρομερή εντύπωση και είχαν μπει σε ολοσέλιδες καταχωρήσεις στη γαλλική «Vogue» με τα ονόματα των κοριτσιών από κάτω. Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια η τρίτη γενιά Λαλαούνη, με τη Λάουρα Μακροπούλου. Ακολούθως ήρθε η σειρά της Αθηνάς που πόζαρε σε άλλο ύφος και με διαφορετικό στυλ, γεγονός αναμενόμενο, αφού η εγγονή του δημάρχου διαθέτει τόσο ιδιαίτερο ταμπεραμέντο, το οποίο δεν θα μπορούσε ποτέ να το δαμάσει ο φωτογραφικός φακός.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.