Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ... ΑΙΓΙΟ: 39ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕ 26 ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ

Πλούσιο ποινικό παρελθόν με συλλήψεις για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας είχε ένας 39χρονος Αλβανός, που είχε εκτίσει πολυετείς...

Αιγιαλεία: Παρ' ολίγον δολοφόνος και ληστής έκανε 23 κλοπές




Πλούσιο ποινικό παρελθόν με συλλήψεις για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας είχε ένας 39χρονος Αλβανός, που είχε εκτίσει πολυετείς ποινές κάθειρξης. Με την αποφυλάκισή του, όμως, ρήμαξε τις περιοχές της Αιγιαλείας όπου έκανε 26 διαρρήξεις και απόπειρες!




Τα πλήρη στοιχεία του 39χρονου ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Αιγίου για 23 κλοπές και τρεις απόπειρες που είχαν γίνει σε σπίτια στις κοινότητες Νέο Ερινεό, Λόγγο, Σελιανίτικα, Άβυθο, και Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, στα οποία εισέβαλε από τον Σεπτέμβριο του 2015 ως φέτος τον Φεβρουάριο παραβιάζοντας τα παράθυρα ή τις πόρτες.

Η λεία του αλλοδαπού δράστη ήταν μετρητά, κοσμήματα, ρούχα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που η αξία τους ξεπερνά τα 42.000 ευρώ. Σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και αναζητείται για να συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.