Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΑΔΕΡΦΟ... «ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ» ΑΥΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ Ο 38ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ...

Ήταν μια φιλήσυχη οικογένεια, με καλό όνομα στην περιοχή. Ο πατέρας, ένας ευυπόληπτος πολίτης και επαγγελματίας, που διατηρεί γνωστό κ...







Ήταν μια φιλήσυχη οικογένεια, με καλό όνομα στην περιοχή. Ο πατέρας, ένας ευυπόληπτος πολίτης και επαγγελματίας, που διατηρεί γνωστό κατάστημα πώλησης υαλικών στην περιοχή, είδε από την μια στιγμή στην άλλη την οικογένεια του να διαλύεται. Το ένα του παιδί στον τάφο και το δεύτερο στην φυλακή.




Όλα άρχισαν το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν τις 21:00, όταν τα δυο αδέλφια, 38 και 35 ετών αντίστοιχα, άρχισαν να έχουν μια έντονη συζήτηση. Εκείνη την ώρα ο πατέρας τους ήταν σε άλλο δωμάτιο της ισόγειας κατοικίας στην οδό Στέφανου Σαράφη στην Αγία Βαρβάρα.

Ξαφνικά τα “αίματα άναψαν” και τα δυο αδέλφια άρχισαν να διαπληκτίζονται άγρια. Αιφνιδιαστικά και πριν ο πατέρας προλάβει να βγει από το δωμάτιο του, προκειμένου να ηρεμήσει τους γιους του, ο 35χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι από το συρτάρι της κουζίνας και το κάρφωσε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα του 38χρονου αδελφού του.

Ο πατέρας βγήκε έντρομος από το δωμάτιο του και πήρε αγκαλιά τον αιμόφυρτο γιο του, ο οποίος πρόλαβε λίγο πριν ξεψυχήσει στην αγκαλιά του να του πει την φράση: “Πατέρα εγώ δεν την ξέρω αυτή την γυναίκα”.

Αμέσως μόλις ο πατέρας διαπίστωσε το θάνατο του παιδιού του από το χέρι του ίδιου του αδελφού του, έπιασε τον 35χρονο από τα χέρια, ο οποίος αυτομάτως και αισθανόμενος το βάρος αλλά και τις συνέπειες της πράξης του, υπέστη σοκ, και τον οδήγησε σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, όπου και τον κλείδωσε για να μην προλάβει να διαφύγει.




Στη συνέχεια ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Άμεση Δράση, ενημερώνοντας το κέντρο της Υπηρεσίας για το κακό που τον είχε βρει.

Στην οδό Σ. Σαράφη στην Αγία Βαρβάρα έφθασαν σχεδόν ταυτόχρονα, πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρέλαβαν τον 38χρονο και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Όσον αφορά στους Αστυνομικούς που έμειναν πίσω στην ισόγεια κατοικία της οδού Σ. Σαράφη, ο πατέρας οδήγησε τους ενστόλους στο δωμάτιο που είχε κλειδώσει το παιδί του και τους το παρέδωσε.

Ο δράστης του φονικού κρατείται στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, και μέχρι αργά χθες την νύχτα δεν ήταν σε θέση να δώσει πλήρη κατάθεση, καθώς ακόμα ήταν πολύ σοκαρισμένος και είναι δυνατόν να χρειαστεί ακόμα και ιατρική συνδρομή, προκειμένου να συνέλθει και να εξηγήσει στους Αστυνομικούς τα κίνητρα της πράξης του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.