Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΚΙ ΑΥΤΟΣ! 38ΧΡΟΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟ 1999 ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΡΑΖΕ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ...

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας 38χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ...

Συνελήφθη στο Κιλκίς με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης 38χρονος για ληστεία που έκανε το... 1999 στην Ιταλία




Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας 38χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ.




Σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των ιταλικών Αρχών, για ληστεία, πράξη που έγινε το 1999 στην Ιταλία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ. συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας 39χρονος διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί επιταγών.

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ροδολίβους, ένας 43χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 μηνών, για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.