Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

35 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕ...

ΣΕ 6 - 7 ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ... Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, είχε εμπιστευτεί τρεις φορές σ...

Πύργος: Κάθειρξη 35 ετών για τον παιδεραστή που βίασε φίλη της κόρης του ενώ την πρόσεχε!





ΣΕ 6 - 7 ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ...


Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, είχε εμπιστευτεί τρεις φορές στον 52χρονο οικογενειακό της φίλο την φύλαξη της κόρης της, επειδή η ίδια εργαζόταν«Καταπέλτης» ήταν η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πύργου σε έναν αδίστακτο παιδεραστή που βίασε το ανήλικο κοριτσάκι του οποίου είχε αναλάβει τη φύλαξη, τον Σεπτέμβριο του 2015! Ο 52χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 35 ετών και οδηγήθηκε στις φυλακές.




Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, είχε εμπιστευτεί τρεις φορές στον 52χρονο οικογενειακό της φίλο την φύλαξη της κόρης της, επειδή η ίδια εργαζόταν. Ο βιασμός του παιδιού αποκαλύφθηκε αρκετούς μήνες μετά, όταν το ίδιο το ανήλικο κορίτσι περιέγραψε στους εκπαιδευτές του ΚΕΔΔΥ Αχαΐας τι του έκανε ο κατηγορούμενος. Οι γονείς ενημερώθηκαν για όσα είπε και υπέβαλαν μήνυση εναντίον του.

Ο 52χρονος άκουσε αμίλητος το δικαστήριο να του επιβάλλει κάθειρξη 17 ετών για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και άλλων εννέα ετών για κάθε ένα από τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, που ανεβάζουν τη συνολική ποινή στα 35 χρόνια με εκτιτέα τα 25.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.