Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

300 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΑΕΙ Η ΒΡΩΜΑ... ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..

Την ώρα που η επιχείρηση οπισθοδρόμησης του ΑΚΡ στην παιδεία συνεχίζεται, ένα από τα ΜΜΕ του ΑΚΡ η εφημερίδα Γενί Σαφάκ έθεσε ως τί...

karma






Την ώρα που η επιχείρηση οπισθοδρόμησης του ΑΚΡ στην παιδεία συνεχίζεται, ένα από τα ΜΜΕ του ΑΚΡ η εφημερίδα Γενί Σαφάκ έθεσε ως τίτλο σε άρθρο της το ¨ Η μικτή εκπαίδευση ήταν αφαίρεση δικαιώματος ¨.

vakit_241016Ο νέος στόχος των οπισθοδρομικών είναι πια η μικτή εκπαίδευση. Η εφημερίδα του ΑΚΡ η Γενι Ακίτ, ως επικεφαλής αυτών που ζητούν την κατάργηση της μικτής εκπαίδευσης, στο σημερινό της πρωτοσέλιδο έβαλε τίτλο ¨Η μικτή εκπαίδευση ήταν αφαίρεση δικαιώματος¨ και ζητά την κατάργηση της.

Η οπισθοδρομική εφημερίδα παραθέτει απόψεις από τους φορείς ΙΗΗ, σύλλογο Χέρι-Χέρι και Din-Bir Sen , με φράσεις όπως ¨επιστημονικές έρευνες αποκάλυψαν πως η μικτή εκπαίδευση είναι ένα παιδαγωγικό ψέμα¨, ¨Η μαντίλα των γυναικών παρομοιάζεται με καταπίεση¨ και ¨Στην χώρα μας όπου είναι μεγάλη η ευαισθησία για τις θρησκευτικές αξίες, είναι ανάγκη να τερματιστεί η επιβολή του συστήματος της μικτή εκπαίδευσης¨.

http://haber.sol.org.tr/ - tourkikanea.grhttp://haber.sol.org.tr/ - tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.