Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 30ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤ ΑΙΓΙΟΥ - ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 2 ΜΕΤΡΩΝ

Ο 30χρονος Ρουμάνος είχε μεταχθεί από φυλακές στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Αιγίου, διότι την προσεχή Δευτέρα επρόκειτο να δικασ...



Ο 30χρονος Ρουμάνος είχε μεταχθεί από φυλακές στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Αιγίου, διότι την προσεχή Δευτέρα επρόκειτο να δικαστεί

Σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που προκλήθηκαν από πτώση εξ ύψους, οφείλεται σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος ενός 30χρονου Ρουμάνου, ο οποίος βρέθηκε χθες νεκρός μέσα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Αιγίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατος του 30χρονου αποδίδεται σε αυτοκτονία και όπως αναφέρεται, ο κρατούμενος σκαρφάλωσε στα κάγκελα του κρατητηρίου και στην συνέχεια έπεσε με το κεφάλι, από ύψος περίπου δυόμισι μέτρων. Ο κρατούμενος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου έπειτα από λίγο κατέληξε. Πάντως για το περιστατικό έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

Ο 30χρονος Ρουμάνος είχε μεταχθεί από φυλακές στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Αιγίου, διότι την προσεχή Δευτέρα επρόκειτο να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, ο 30χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιανουάριο στην περιοχή Λάππα Αχαΐας, διότι μετά από αντιδικία που είχε με ομοεθνείς του, τραυμάτισε με τσεκούρι στο δεξί χέρι μια 45χρονη και στην συνέχεια, πάλι με το τσεκούρι, χτύπησε στο κεφάλι την 7χρονη εγγονή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.