Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ» - 30 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΓΩΝΙΣΤΗ» ΤΗΣ 17Ν ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ!

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας. Περί...




Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας.

Περίπου 30 άτομα έφτασαν έξω από το σπίτι του υπουργού στην περιοχή του Μετς και πέταξαν φέιγ βολάν εκφράζοντας την συμπαράσταση τους στο μέλος της "17Ν" Δημήτρη Κουφοντίνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αρχές δεν πραγματοποίησαν προσαγωγές.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν χαρακτηριστικά "Με τη κίνηση μας αυτή, θέλαμε να στοχοποιήσουμε προσωπικά τον κύριο υπεύθυνο για την προσχεδιασμένη άρνηση χορήγησής αδειών, στον αγωνιστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο κ. Παρασκευόπουλος, ως υπουργός Δικαιοσύνης, είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την πρωτοφανή, αλλά πλήρως αναμενόμενη, εκδικητική αντιμετώπιση ενός πολιτικού κρατουμένου με το ιστορικό βάρος του Δημήτρη Κουφοντίνα".


ΕΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.