Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ... ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ 3 (!) ΦΟΡΕΣ 62ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΧΑΝΙΩΝ - ΚΙΣΣΑΜΟΥ!

Πρόθεση της γυναίκας ήταν να σκοτώσει τον 62χρονο - Στη συνέχεια εξαφανίστηκε Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη στα Χανιά για τον...




Πρόθεση της γυναίκας ήταν να σκοτώσει τον 62χρονο - Στη συνέχεια εξαφανίστηκε

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη στα Χανιά για τον εντοπισμό μιας άγνωστης προς το παρόν γυναίκας, η οποία παρέσυρε τρεις φορές (!) με το αυτοκίνητό της έναν 62χρονο στον κόμβο Μουρνιών της εθνικής οδού Χανίων- Κισσάμου με πρόθεση να τον σκοτώσει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε!

Αρχικά, όλοι πίστεψαν ότι ήταν ένα συνηθισμένο τροχαίο με παράσυρση πεζού και εγκατάλειψη. Όμως, ένας αυτόπτης μάρτυρας άλλαξε τα δεδομένα, καθώς κατέθεσε στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι το θύμα είχε βγει από το αυτοκίνητο της δράστιδας μόλις σταμάτησε στα φανάρια και εκείνη έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε! Μάλιστα, παρ' όλο που ο 62χρονος καλούσε σε βοήθεια, η οδηγός έβαλε πάλι πρώτη ταχύτητα, ξαναπέρασε από πάνω του χτυπώντας τον στα πόδια και μετά πάλι όπισθεν παρασύροντάς τον!

Στη συνέχεια, η άγνωστη γυναίκα πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε με κατεύθυνση προς την Κίσσαμο, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων, όπου χειρουργήθηκε και στα δυο πόδια στα οποία φέρει κατάγματα. Οι αστυνομικοί περίμεναν ως αργά να συνέλθει από τη νάρκωση για να δώσει κατάθεση και να αποκαλύψει την ταυτότητα της αδίστακτης οδηγού.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.