Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΝΤΕ ΣΕΙΣΜΟΙ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 3,6 ΡΙΧΤΕΡ ΜΕΣΑ ΣΕ 32 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων γύρω από το νησί του Αιγαίου - Οι δύο ήταν μεγέθους 3,6 Ρίχτερ, ένας 3,5 Ρίχτερ και άλλοι δύο 3 και 3,1 Ρίχτ...




Μπαράζ σεισμικών δονήσεων γύρω από το νησί του Αιγαίου - Οι δύο ήταν μεγέθους 3,6 Ρίχτερ, ένας 3,5 Ρίχτερ και άλλοι δύο 3 και 3,1 Ρίχτερ

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Αστυπάλαιας και των γύρω νησιών το μπαράζ σεισμικών δονήσεων που καταγράφηκε τη Δευτέρα το βράδυ. Μέσα σε διάστημα 32 λεπτών, σημειώθηκαν πέντε σεισμικές δονήσεις, μεγέθους από 3 έως και 3,6 Ρίχτερ.

Ο πρώτος ήταν μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 20:20 στη περιοχή, με επίκεντρο 11 χιλιόμετρα από το νησί του Αιγαίου. Το εστιακό βάθος ήταν μικρότερο από 10 χιλιόμετρα και έγινε αισθητός σε όλα τα νησιά που βρίσκονται στην περιοχή.

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 20:34, σημειώθηκε και δεύτερη σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,1 Ρίχτερ, με επίκεντρο 22 χιλιόμετρα από την Αστυπάλαια.

Στις 20:39 καταγράφηκε η τρίτη σεισμική δόνηση, μεγέθους 3 Ρίχτερ, με επίκεντρο στα 17 χιλιόμετρα από την Αστυπάλαια.

Στις 20:44 σημειώθηκε νέος σεισμός μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από το νησί του Αιγαίου.

Στις 20:52 συνεχίστηκε η σεισμική δραστηριότητα, καθώς καταγράφηκε δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από την Αστυπάλαια.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.