Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ: 29ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Μια πολύ περίεργη υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 29χρονο Ιερομόναχο της Ι.Μ. Αγίας Τριάδας Τσαγκαρόλων Ακρωτηρίου, ο οποίος γεννήθηκε ...







Μια πολύ περίεργη υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 29χρονο Ιερομόναχο της Ι.Μ. Αγίας Τριάδας Τσαγκαρόλων Ακρωτηρίου, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, έχει αναστατώσει από το προηγούμενο Σάββατο την εκκλησία των Χανίων προκαλώντας παράλληλα την παρέμβαση των Αστυνομικών και εισαγγελικών Αρχών.




Όπως έγινε γνωστό στον ιερομόναχο που κατάγεται από τη Ρόδο, από την περασμένη Παρασκευή απαγορεύθηκε η είσοδος στη Μονή, χωρίς να υφίσταται και να του έχει κοινοποιηθεί καμία απόφαση αρμοδίου οργάνου, περιστατικό για το οποίο υπέβαλε μήνυση.

Μάλιστα σύμφωνα με τους συνηγόρους του, το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι από την πλευρά της Μονής στην διένεξη κλήθηκε να παρέμβει και η Αστυνομία.

Οι συνήγοροι του ιερομόναχου καταγγέλλουν με επιστολή τους στο zarpanews.gr, πως στο κελί του βρέθηκαν «αντικείμενα οπλοκατοχής που δεν ανήκουν στον ίδιο (σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων) καθότι ο ίδιος δεν είχε δυνατότητα πρόσβασης στη Μονή από προχθές το απόγευμα, αντίθετα με αυτούς που διέρρηξαν τον χώρο όπου διέμενε και αναστάτωσαν το κελί του.»

Σύμφωνα με πληροφορίες του , ο ιερομόναχος δεν κρατείται από τις αρχές, αν και αρχικά είχε προσαχθεί.

Πάντως γίνεται έρευνα στα εκκλησιαστικά αντικείμενα που βρέθηκαν στο κελί του καθώς επίσης και για χρηματικό ποσό της τάξης των 10.000 έως 13.000 ευρώ.

Τι δήλωσε στη «Ρ» ο δικηγόρος του κος Κ. Μαραγκουδάκης
Σε δηλώσεις του χθες το βράδυ στη «Ροδιακή», ο ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισής του και συγκεκριμένα ο κος Κωνσταντίνος Μαραγκουδάκης, επισήμανε ότι πρόκειται για σκευωρία σε βάρος του πελάτη του, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που του επισυνάπτουν.




Ο κος Μαραγκουδάκης τόνισε ότι πρόκειται για σκάνδαλο οικονομικό και άθλια σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του πελάτη του γεγονός που θα αποκαλύψει στη συνέχεια η δικαιοσύνη.

Σημείωσε επίσης ότι η συγκεκριμένη μονή έγινε «τόπος μαρτυρίου» για τον 29χρονο Ιερομόναχο, και του απαγορεύτηκε η είσοδος χωρίς να έχει εκδοθεί καμία επίσημη απόφαση, γεγονός για το οποίο υπέβαλε μήνυση δίχως καμία καθυστέρηση,το ίδιο βράδυ, ενώπιον του αξιωματικού υπηρεσίας του Α.Τ. Χανίων και εν συνεχεία διερρήχθησαν εν τη απουσία του οι πόρτες του κελιού που διέμενε ώστε να αναζητηθούν από αγνώστους οικονομικά έγγραφα που «ενοχλούσαν», πέραν δε αυτών εξαφανίσθηκε από το κελί του χρηματικό ποσό που είχε δηλώσει εγγράφως στο Α.Τ. Χανίων ήδη από την προηγούμενη, ότι φύλασσε σε αυτό.

Ο ιερομόναχος έχει υποβάλει μήνυση και για την κλοπή και έχει ζητήσει εγγράφως την επέμβαση του ΣΔΟΕ προκειμένου να διεξαχθεί οικονομικός έλεγχος που θα λάβει υπ’όψη συγκεκριμένα στοιχεία.

Στο κελί του βρέθηκαν αντικείμενα οπλοκατοχής που δεν ανήκουν στον ίδιο καθότι ο ίδιος δεν είχε δυνατότητα πρόσβασης στη Μονή από προχθές το απόγευμα, αντίθετα με αυτούς που διέρρηξαν τον χώρο όπου διέμενε και αναστάτωσαν το κελί του.

Συνήγοροι υπεράσπισής του ανέλαβαν οι Κωνσταντίνος Μαραγκουδάκης, Κωνσταντίνος Σφυριδάκης, Ιωάννης Ντερμανάκης».

ekklhsiaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.