Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟΨΕ: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! 24 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ - ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

 ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΙ Η ΑΥΓΗ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ PUPLIC ISSUE - Τεράστια διαφορά στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής ...








 ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΙ Η ΑΥΓΗ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ PUPLIC ISSUE

- Τεράστια διαφορά στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ
- Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας λένε οι πολίτες που δηλώνουν απαισιόδοξοι για την επόμενη χρονιά
- Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις 6ος σε δημοφιλία ο Αλέξης Τσίπρας




Στη δημοσιότητα δόθηκε το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue, για τον Οκτώβριο. Πρόκειται για μια έρευνα, που προκαλεί εντύπωση και σίγουρα θα προκαλέσει και συζητήσεις, καθώς η διαφορά είναι τεράστια με τη Νέα Δημοκρατία στη εκτίμηση εκλογικής επιρροής να έχει σχεδόν τριπλάσιο (!) ποσοστό από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δεύτερος λόγος που το συγκεκριμένο πολιτικό βαρόμετρο αναμένεται να συζητηθεί είναι το πρόσφατο διαζύγιο μεταξύ Αυγής και Public Issue, έπειτα από απόφαση της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στοιχεία που παρουσιάζει η εταιρεία, είναι συντριπτικά για την κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής παρουσιάζει δυναμική αυτοδυναμίας, την ώρα που η κυβέρνηση μοιάζει να καταρρέει.





Οι πολίτες εμφανίζονται απαισιόδοξοι για την πορεία της οικονομίας, η οποία είναι και το βασικότερό τους πρόβλημα, ενώ στην ερώτηση “ποια θεωρούν καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα” η πλειοψηφία απαντά “καμία από τις δύο”.







Εκλογές με οριακή πλειοψηφία ζητούν οι πολίτες.



Η Πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα διεξήχθη χωρίς κάλπη σε δείγμα 1.004 ατόμων, ηλικίας 17 ετών και άνω που διαθέτει το εκλογικό δικαίωμα, 20-27/10/2016

ΠΗΓΗ: Public Issue


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.