Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: 24ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ TWITTER ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!..

Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να περάσει τα επόμενα πέντε στη φυλακή βρίσκεται ένας 24χρονος από το Οχάιο, εξαιτίας ενός tweet που ανάρ...

Κινδυνεύει με πέντε χρόνια φυλάκιση εξαιτίας ενός tweet του για... τον Τραμπ





Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να περάσει τα επόμενα πέντε στη φυλακή βρίσκεται ένας 24χρονος από το Οχάιο, εξαιτίας ενός tweet που ανάρτησε μόλις λίγες ώρες μετά από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ.




Ο Zachary Benson είχε γράψει στο «τιτίβισμά» του ότι ο «στόχος της ζωής του πλέον» ήταν να «δολοφονήσει τον πρόεδρο Τραμπ».

Ο νεαρός τέθηκε υπό κράτηση μετά από καταγγελία που έγινε εις βάρος του από έναν οπαδό του Ρεπουμπλικανού πολιτικού, ο οποίος εξοργίστηκε βλέποντας τις ευθείες απειλές online. Σε μια άλλη οργισμένη του ανάρτηση ο νεαρός έγραφε πως θέλει «να βομβαρδίσει όλα τα εκλογικά κέντρα» και ότι «μισεί όλους τους ψηφοφόρους» που στήριξαν τον Τραμπ.

Σύμφωνα με τη New York Post, η οποία επικαλείται τον πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών που ανέκρινε τον 24χρονο, ο Benson ζήτησε παραδέχτηκε ότι όντως έκανε ο ίδιος αυτές τις αναρτήσεις, ωστόσο τόνισε ότι έχει μετανιώσει για όσα έγραψε και ότι ήταν μεθυσμένος όταν απείλησε τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. .protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.