Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΙΝΕ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ...!!! ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ...!!! ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΚΙ ΑΠΟ 22ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ...

Ακόμη και το Χόλιγουντ θα... ζήλευε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην εθνική οδό Ιωαννίνων- Κακαβιάς,...

Θρίλερ με καταζητούμενο στην Κακαβιά: Εμβόλισε περιπολικά προσπαθώντας να ξεφύγει




Ακόμη και το Χόλιγουντ θα... ζήλευε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην εθνική οδό Ιωαννίνων- Κακαβιάς, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν γι έλεγχο ένα ύποπτο όχημα. Ο οδηγός -που αποδείχθηκε καταζητούμενος για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών- διέλυσε τα αυτοκίνητά τους, πριν τραυματιστούν ο ίδιος και η συνοδός του!




Όλα έγιναν στην διασταύρωση Καλπακίου επί της εθνικής οδού, όταν ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί, αλλά αντίθετα πάτησε γκάζι και έπεσε με ορμή πάνω στα υπηρεσιακά οχήματα! Αμέσως μετά, απομακρύνθηκε με επικίνδυνους ελιγμούς που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να ακινητοποιηθεί.

Οι αστυνομικοί έβγαλαν τραυματισμένους τον 39χρονο Αλβανό οδηγό και την 22χρονη Ελληνίδα συνοδηγό του, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Αμέσως μετά, ο αλλοδαπός συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για τη μεταφορά δέκα κιλών και 500 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης!

Για την περιπετειώδη σύλληψή του, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων άσκησε στον 39χρονο δίωξη για απείθεια, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Η 22χρονη συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερη, αφού δεν υπάρχουν κατηγορίες σε βάρος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.