Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ 22 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ CALSBERG ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΜΩΝΙΑΣ

Εννιά πυροσβέστες και δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με προβλήματα Ένας εργάτης έχασε τη ζωή του και άλλοι 22 μεταφέρθηκαν ...


Εννιά πυροσβέστες και δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με προβλήματα

Ένας εργάτης έχασε τη ζωή του και άλλοι 22 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εξαιτίας διαρροής αερίου αμμωνίας στο εργοστάσιο παραγωγής της γνωστής μπύρας Calsberg, στη Βρετανία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα την Τετάρτη. Στο σημείο έσπευσαν τόσο η αστυνομία, όσο και η Πυροσβεστική, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκαν και ασθενοφόρα για τους τραυματίες. Για τις ανάγκες της επιχείρησης, στο σημείο έσπευσε και ελικόπτερο, το οποίο μετέφερε ανθρώπους στο νοσοκομείο.

Αργά το βράδυ επιβεβαιώθηκε ο θάνατος εργάτη, ο οποίος είχε μεταφερθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Από τους υπόλοιπους 22 που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, οι 11 ήταν εργαζόμενοι στο εργοστάσιο και οι άλλοι 11 ήταν μέλη των μονάδων που έσπευσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Πιο συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 9 πυροσβέστες και δύο αστυνομικοί.

Η διευθύντρια της μονάδας, Τζούλιαν Μόμεν, δήλωσε συντετριμμένη από το δυστύχημα, εκφράζοντας τη βαθιά της λύπη για την απώλεια του εργαζομένου.





protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.