Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ, ΕΝΩ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΧΟΥΝΤΑ;

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: Θέλει ο ακροδεξιός να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Ακόμα ένα δείγμα των… δημοκρατικ...



ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ:

Θέλει ο ακροδεξιός να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Ακόμα ένα δείγμα των… δημοκρατικών του φρονημάτων επέδειξε ο αντιπρόεδρος του «κεντροδεξιού» κατά τα άλλα κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο φιλοευρωπαϊστής μεταρρυθμιστής Άδωνις έφτασε στο σημείο όχι μόνο να συγκρίνει τη διακυβέρνηση του Φιντέλ Κάστρο με τη Χούντα των Συνταγματαρχών, αλλά να αναρωτηθεί και γιατί η δεύτερη δεν θεωρείται δημοκρατία.

Πάνω στον ζήλο του να κάνει μικροπολιτική εκμεταλλευόμενος το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αβάνα ώστε να παραστεί στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν μπόρεσε να κρύψει τα -όχι και πολύ βαθιά κρυμμένα- φιλοχουντικά του αισθήματα.



Μάλλον ξεχνάει ή παραβλέπει ο, κατά τα άλλα, «διαβασμένος» Γεωργιάδης ότι τις επαναστάσεις τις κάνει ο λαός και όχι τα τανκς. Ξεχνάει ή παραβλέπει επίσης να διαβάσει λίγο καλύτερα την πρόσφατη πολιτική ιστορία της χώρας και τις εκλογικές αναμετρήσεις που έγιναν σε αυτή.

Αν τα ήξερε αυτά, σίγουρα δεν θα άλλαζε απόψεις, αλλά οπωσδήποτε θα απέφευγε να εκτεθεί τόσο οικτρά…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.