Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ...!!! 21ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΑΡΙΦΑ 2500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!

Για παράνομη μεταφορά μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες, 21χρονος, από την αστυνομική διεύθυνση Αλ...

Καταδίωξη στην Εγνατία, 21χρονος μετέφερε παράνομα μετανάστες




Για παράνομη μεταφορά μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες, 21χρονος, από την αστυνομική διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα που οδηγούσε ο 21χρονος στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν.




Ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, έως την περιοχή της Σταυρούπολης, όπου εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει, καθώς εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Εντός του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Προέκυψε, επίσης, ότι οι εισήλθαν από την Ελληνοτουρκική μεθόριο, ενώ κατέβαλαν για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα, με τελικό προορισμό την Αθήνα, χρηματικό ποσό από 2.000 έως 2.500 ευρώ έκαστος.

Εναντίον του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση, απείθεια, συμμορία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατασχέθηκε το όχημα και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.