Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ 2006 ΣΤΟ «DOWN TOWN»: ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ - ΕΧΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ!..

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από το 2004 στην Αβάνα: Ο Καρατζαφέρης με τον Άδωνι Γεωργιάδη είχαν συνοδέψει τον σκλάβο Πατ...








Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από το 2004 στην Αβάνα: Ο Καρατζαφέρης με τον Άδωνι Γεωργιάδη είχαν συνοδέψει τον σκλάβο Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κούβα, και ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ είχε ανταλλάξει θερμή χειραψία με τον αιμοσταγή μπολσεβίκο Δικτάτορα...

Πάρτε κι και δυό ερωτήσεις απαντήσεις από τότε στον Πρόεδρα...






- Οσο πάτε και "χαλάτε" πρόεδρε. Δίνετε λεφτά στα ανταρτοχώρια, δηλώνετε πως θαυμάζετε τον Τσε και τον Κάστρο;

Α, μα αυτά είναι τα πρότυπά μου. Στο γραφείο μου στις Βρυξέλλες, έχω κρεμάσει τις φωτογραφίες τους. Το ξέρετε πως πήγε η κυρία Παπαρήγα στον Κάστρο και δεν τη δέχτηκε, ενώ εγώ τον είδα προ διετίας και μιλήσαμε και φωτογραφηθήκαμε ; Μάλιστα είχε τότε το παράπονο πως δεν εκλήθη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα. Λάθος του Σημίτη που δεν τον κάλεσε.

- Πως τον βρήκατε κατά τα άλλα τον presidente ;


Μια χαρά. Στον Κάστρο-επαναστάτη νομίζω, έχει πια σωρευτεί και η πείρα και η σοφία που φέρνει ο χρόνος. Κερδίζει πάντα κανείς όταν μιλάει με τέτοιες προσωπικότητες. Και να σας πω και κάτι άλλο ; Αν βάλει κανείς το μέγεθος, τον όγκο αυτού του ανθρώπου δίπλα στο κούφιο μυαλό του Bush, σίγουρα ψηφίζει αβίαστα τον πρώτο.


ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...


"Στόχος"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.